2777
2789
عنوان

پدرم حرص میده

78 بازدید | 3 پست

امروز بعد ۴-۳ ساعت کار اداری و ۴ طبقه ساختمون رو پله زدن و راه رفتن زیر آفتاب و از این اتوبوس به اون اتوبوس

رسوندم خودم رو خونه

برق هم رفته بود

دیگه نمیکشیدم اینهمه طبقه هم پله برم بالا برسم خونه خودمون

رفتم همکف، به یکی از اقوام نزدیک اجاره داده ولی فعلا نیست و مشکلی هم نداره ما بریم اگه کاری داشتیم

رفتم آب بخورم

یادم رفته بود آب رو بذارم تو یخچال و کلیدم رو هم جا گذاشته بودم

بابام رفته بود کار داشت، دید این مدلیه برگشت گفت حق نداری دیگه بری پایین! تو اصلا پایین چیکار داری

فلان کردی بیسار کردی

انگار قتل کردم

عزیزم درکت میکنم اول خسته نباشی اما حق داشت به هر حال مسئولیت داره خونه فعلا در اختیار کس دیگه ای هست و اگه کوچکترین اتفاقی بیوفته با چیزی کم بشه مسئولیتش با پدرته

عزیزم درکت میکنم اول خسته نباشی اما حق داشت به هر حال مسئولیت داره خونه فعلا در اختیار کس دیگه ای هس ...

پدرم خودش هرروز پایینه

فکر میکنه خداست، تو اگه مالک خونه ای ما هم هستیم

چپ و راست قانون وضع میکنه واسه ما، در اتاق باز باشه، اینجا حق داری اونجا نداری

کافیه یه چیزی بی نقص نباشه، همه توهینی بهت بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم خودش هرروز پایینهفکر میکنه خداست، تو اگه مالک خونه ای ما هم هستیمچپ و راست قانون وضع میکنه واسه ...

دیگه اکثر پدر مادرت اینجوری آن مخصوصا پذیرای قدیمی تند رو ان شما به دل نگیر کاری که باعث میشه بحث پیش بیاد انجام نده به هرحال نمیشه تغییر داد بعضی آدما رو.