2777
2789
عنوان

دخترا بیاید لطفا

91 بازدید | 21 پست

بچه ها من با یه پسری ۲۰ ساله ۱ سال نیم تو رابطه بودم ک علاوه بر اون درخواست هم زیاد ازم داشت و من محل نمی‌دادم تا خانوادم فهمیدن دیگ جوابم نداد منم از چن تا گوشی بهش تکس دادم و اون گف نمیخامت واسم دردسر نساز و الی ب خانوادت میگم گذشت و من ۳ ۴ هفته واس برگشتنش تلاش کردم بعد دیگ الان ۱ ماهو نیم گذشته ی خاستگار اومده ک از همه لحاظ اوکیه و دو هفته باهاش صحبت میکنم خوبه اخلاقش چه کنم از نظرتون لطفا نگید ک تو عاشقش نبودی و ازین حرفا حال خرابی سرش خیلی کشیدم

کاربری دونفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون دوسش داشتم

خب دیدی که اون نداره 

عین یه اشغال مینداختیش دور 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

متسفانه همه اولین تجربه هام باهاش بود سخت بود

ای بابا حالا بشه تجربه براتون 

چند سالتونه 

ببین از من به شما نصیحت تا وقتی که نتونستی کامل عشق قبلتو فراموش کنی اصلا وارد رابطه جدید نشو بذار زمانش بگذره چند ماه بعد از اینکه کامل فراموش کردی وارد رابطه جدید شو 

خواستگاری هم چند ماه طول می‌کشه تا بعد نامزدی و اینا بشه اگه واقعا پسر خوبی هست و بهش حس داری فکراتو بکن ولی بذار اونو فراموش کنی بعد 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

ای بابا حالا بشه تجربه براتون چند سالتونه ببین از من به شما نصیحت تا وقتی که نتونستی کامل عشق قبلتو ...

ببین ن اینکه فراموش کنم کامل ها حس تنفر دارم نسبت بهش ولی گه گاهی هر ی هفته یهو یادش میوفتم

کاربری دونفره

ببین ن اینکه فراموش کنم کامل ها حس تنفر دارم نسبت بهش ولی گه گاهی هر ی هفته یهو یادش میوفتم

اینکه مثلاً هر یه هفته یادش میفتی خوبه دیگه یعنی کم کم داری فراموش می‌کنی 

نفرت هم طبیعیه به هر حال بخاطر این بوده که بدی بهت کرده 

میترسم ازدواج که کردم گاهی به قبلی فکرم بیوفته

واسه همین میگم سعی کن اولی رو کااااامل فراموش کنی بعد وارد رابطه جدید بشی