2777
2789
عنوان

از من ب شما نصیحت یک نصبحت از خانوم کرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 36 پست

الان تاپیکتو خوندم. چ اشتباهی کردی با آدم معتاد ازدواج کردی. آدم معتاد،خمار ک باشه خودش هم نمیشناسه چ برسه ب تو و دخترت.

دخترتو نیاری پیش یه آدم معتادااا،خدای نکرده توی خماری و نئشگی بلایی سرش میاره

نگو معتاد نیست و تفریحی میزنه، کم کم مصرفش میره بالا و دستش خالی بشه فرش زیرپاتم خرج موادش میکنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم ازدواج کردم اما شدیدا پشیمونم و اگه برگردم به گذشته هرگز ازدواج نمیکنم اما این نظر خودمه بقیه دوست دارن ازدواج کنن کنن

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برا همه نسخه میپچی؟

اینک ازدواج موفقی نداشتی دلیل نمیشه ازدواج بد باشه

اینکه ازدواج کسی موفق بوده باشه دلیل بر خوب بودن ازدواج هم نیست

بهتره به جای همچین نصیحتی میگفتین قبل از ازدواج خوب دقت کنین و درست تصمیم بگیرین که بعدا پشیمون نشید

ازدواج کنین ولی با آدم مظلوم😂

بقران همسر منم مظلوم بود هنوزم چنان جلو بقیه مظلوم نمایی میکنه که حتی به خانواده م میگفتم اونا قبول نمیکردن و میگفتن تو دروغ میگی امکان نداره همچین ادمی باشه 

هر چی قسم میخوردم باور نمیکردن تا یه روز که رفتم خونه پدرم،  تلفن میکرد و فحش میداد و من میگفتم خودتی  مامانم کنارم بود قطع شد مامانم جواب داد گفت این پیش منه ندیدم فحش بده چرا این حرفا میزنی همسر ببشعورتر از بیشعورم هم قطع ش کرد،  بعد دیگه مامانم قبول کرد الانم میگه جدا شو بیا همین جا تخت تو ما جمع نکردیم بچه ای پیشمون نیست بیا 

بقران همسر منم مظلوم بود هنوزم چنان جلو بقیه مظلوم نمایی میکنه که حتی به خانواده م میگفتم اونا قبول ...

آره خب شنیدم بعضیاشون سیاست دارن پیش بقیه

درکل ازدواج تو این دوره از زندگی

خیلی سخت و پیچیده شده

هندونه سر بسته است واقعا

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

من شمارویادمه یه تاپیک عکس گزاشتی خیلی زیبایی توهم مثل من شانس نداری من درحال طلاقم انقدرازمردابداوم ...

ممنون چشمات زیباس

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

شوهرت ترک بده 

برای پا درد سیر بخوره خوب میشه 

تو خانه هم که بکشه خودت بخوری میشه و کم کم معتاد میشی 

بعد چقدر راحت می گی جلو بچم بکش بچم به کسی نمی گه 

حتی نباید اجازه داد کسی سیگار یا قلیان تو خانه جلوی بچه بکشه 

اصلا بچت نباید همچین صحنه ای را ببینه 

بچه بسکه تجربه های ناهنجاری داشته سعی می کنه مثل بزرگترا رفتار کنه شما می گی عاقله بذار بچگی کنه با این کلمه که بیشتر از سنش و عاقله خودتو گول نزن پنج سالشه و آسیب دیده مثل بچه باهاش رفتار کن شوهرت اجازه نداد بیاریش میرفتی خانه بابات نمیومدی 

این حرف هم خیلی مسخره است که می گی خودشو لوس کرد گفت بذار تریاک بکشم واسه پادردم اصلا کوتاه نیا