2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین سوراخ گوشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست
سوزن رو ضد عفونی کن دو لا نخ کن انگار در نهایت بشه چهار لا بعد از سر سوزن نه، از ته سوزن وارد سوراخ ...

واسه ضد عفونی سوزن خیاطی با یک گیره بگیر رو آتیش. وقتی سوزن رو نخ کردی با آب جوش بشور که نخ هم ضد عفونی بشه . وقتی سرد شد ازش استفاده کن. تا چند روز مرتب نخ رو تو گوشت بچرخون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میترسم از این بیشتر دستکاریش کنم عفونت بگیره

نه نترس اکثراً گوشواره ها کلفتر از سوزنه و‌سخت وارد گوش میشه اما ته سوزن نازکه و از طرفی ضد عفونی کنی عفونت نمیکنه خیالت راحت

بتوونی سوزن رو دو لا یا چهار لا نخ کنی خوبه 

بابا اون احمق گفت اشکالی نداره منم تجربشو نداشتم نمیدونستم اینجوری میشهالان چیکار کنم دارم سکته میکن ...

شما باید نخ بندازی 

قشنگ نخو ضد عفونی کن 

گوشتو ضد عفونی کن بعد وازلین بزنید به نخ 

بندازید تو گوش روزی چند بار تو گوش با وازلین بچرخونید 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
شما باید نخ بندازی قشنگ نخو ضد عفونی کن گوشتو ضد عفونی کن بعد وازلین بزنید به نخ بندازید تو گوش روزی ...

میگم حالا ک در اومده بزارم کامل کیپ شه چند روز دیگه ببرم دوباره سواراخش کنه اخه واقعا از اینور اصلا در نمیاد