2789

خواهرم تازه ۳۰هفته شده درد و خونریزی داره کیسه ابش هم سوراخ شده دوسانت دهانه رحمش باز شده بستری شده چقدر امکانش هست زایمان کنه اخه هنوز ۳۰هفته اس  بعداز ۱۶سال بچه دار شده توروخدا دعا کنید براش سالم بیاد بغلش

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳۰ هفته ۷ ماه کامله تو هشت ماهگی خطرش بیشتر از الانه. انشالله به سلامتی زایمان میکنه و بستری هم نمیشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم نگران نباش انشالله سالم میمونه فقط باید یه مدت بستری بشه من 35هفته زایمان داشتم کیسه آبم پاره شد به خاطر عفونت البته تمام طول بارداری هم درد زایمان داشتم به اصطلاح ماه درد 6تا آمپول ریه زدم چند هفته جلوتر موقع زایمان هم آمپول ریه زدم بچه م خیلی کم خونی داشت وزنش2کیلو 50گرم بود البته دستگاه لازم نشد شماهم یه مدت بستری میشه نوزاد تون بسلامتی مرخص میشه

عزیزم نگران نباش انشالله سالم میمونه فقط باید یه مدت بستری بشه من 35هفته زایمان داشتم کیسه آبم پاره ...

ممنون عزیزم .شما طبیعی زایمان کردید؟چقدر طول کشید چند ساعت

ممنون عزیزم .شما طبیعی زایمان کردید؟چقدر طول کشید چند ساعت

اره طبیعی بچه سومم بود ساعت 3نصف شب بیدارشدم کیسه آبم سوراخ شده بود که شوهرم گفت ترشح عفونته بگیربخواب،😂 تعطیله دکتر خوب نیست  پتو انداخت گرم شدم خوابیدم صبح بیدارشدم زنگ زدم به ماما تلفنی زمان کرونا بود گفت برو بیمارستان ساعت 8ونیم زنگ زدم شوهرم گفت باشه جمعه بود اومد گشنه بود تخم مرغ براش کوکو کردم برای بچه هام پختم نخوردن براشون آب و همون کوکو ها رو آماده کردم گذاشتم تو ماشین مدارک م رو برداشتم رفتم شوهرم گفت لباس کارم پیاده نشد خودم رفتم نوبت برا زایشگاه گرفتم داشتم پرونده سازی میکردم برا بستری دیدم شوهرم اومد چون جواب گوشی نداده بودم گوشیم کنارم نبود دگه خودش بقیه ی کارها رو کرد معاینه شدم لباس بیمارستان پوشیدم بستری شدم یه شیاف زیر زبونم گذاشتن ساعت 11ساعت 2بعدازظهر زایمان کردم تو بیمارستان دولتی 

اره طبیعی بچه سومم بود ساعت 3نصف شب بیدارشدم کیسه آبم سوراخ شده بود که شوهرم گفت ترشح عفونته بگیربخو ...

خداروشکر عزیزم خدا بچه هات رو برات نگه داره برا تو راهی ماهم دعا کن سالم و سلامت برسه بغل مادرش دوسانته هنوز ولی خیلی درد شدید داره