2777
2789

هیچکس قدرشناس نیست 

متنفرم 

از همه متنفرم 

از هر آدمی که رو زمین وجود داره متنفرم 

از همه ی همه 

خدایا بسه تموم کن کارمو 

خواهش میکنم

حیفه عاشق این ادمای بی لیاقت باشم 

و در مقابل بقیه تم درکم نکنن 

خدایا 

۸ میلیارد آدم وجود داره ،یکیش منو درک نکرد

هی لطف کردم ابراز علاقه کردم 

همه سرد شدن،دل همه سنگه ؟؟؟

خدایا ،چرا ادما اینجوری ان؟چرا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی که نباید میشد هرچی که آزارم میده دلمو اتیش میزنه دیگه به هیچ کس اعتماد نمیکنمکاش قلبمم اینو درک ...

چند سالته

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
دانش اموزم

تو که می‌دونی از اعتماد سو استفاده میشه خوب اعتماد نکن چرا درد دل می‌کنی.

برا خودت سخت نگیر هنوز اول راهی  این مسیر سنگ پیچ هم زیاد داره.لطفا سخت نگیر

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
تو که می‌دونی از اعتماد سو استفاده میشه خوب اعتماد نکن چرا درد دل می‌کنی.برا خودت سخت نگیر هنوز اول ...

میخام سخت نگیرم 

نمیشه 

دارم اذیت میشم از بی توجهی آدمایی که با تموم وجودم دوسشون دارم

میخام سخت نگیرم نمیشه دارم اذیت میشم از بی توجهی آدمایی که با تموم وجودم دوسشون دارم

خانوادت؟

نه اگر بگم کی تو ام درکم نمیکنی

سعی میکنم کمکت کنم

ولی کمک بعضی وقتا این نیست که من بیام چیزی که تو دوس داری بهت بگم

کمک یعنی گفتن چیزی که برای تو ایندت خوبه مناسبه ولو در ظاهر به نظرت به ضرر خودت باشه.

حالا دوس داری حرف بزنی بفرما 

دوس نداری که مزاحمت نشم