2777
2789

مادرشوهرم خیلی بهم کم محلی کرد در عوض برا اون دوتا جاریم از جون و دل مایه گذاشت یادم میفته دلم برای خودم میسوزه شما چطور با کم محلی مادر شوهر کنار اومدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یه ورمه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

با نظرت موافقم ولی یادم میفته باز هم ناراحت میشم

بیخیال بابا اصلا خودتو ناراحت نکن یروز هم میرسه اون متحاج تو میشه تو بهش رو نمیدی دنیا دار مکافات 

من الان از نامزدی تا الان مادر شوهرم و خواهرشوهرام پشت جاریم هستش از اون میترسن از ترسشون هرکاری میکنن واسش ولی برای من از اولم برام مهم نیس ن بهشون زنگ میزنم و ن خودشیرینی 

خوشم نمیاد آویزون خانواده شوهر بشی هرچقدر از آدم دور باشن آرامش بیشتری داری 

مادرشوهرم جاری‌مو خونه دار کرد ما همچنان مستاجر برای بقیه جاریام چقدر احترام میذاره حالا خوبه اونا فقط پولشو میخوان آخرین بار طبق معمول بهمون شام نداد با این تفاوت ‌که گفت ما شام نداریم شب اومدیم خونمون بعد از رفتن ما واسه همون جاریم شام پخت خیلی چیزای دیگم هست که به حق همین اذانی که دارم می شنوم واگذارش کردم به خدا لحظه ای نیست به خاطر رفتاراش ذهنمو مشغول نکنم ای کاش عروس بدی بودم حداقل اینجوری دلمو قانع میکردم نه با من خوبه نه شوهرم ونه پسرم منم دوماهه از اون شب دیگه پامو خونش نذاشتم به شوهرمم گفتم تو هم حق نداری بری باورت میشه هر چقدر خونمون جلوتر میره این زن حالش بد میشه  

مادرشوهرم جاری‌مو خونه دار کرد ما همچنان مستاجر برای بقیه جاریام چقدر احترام میذاره حالا خوبه اونا ف ...

نکنه من و تو یه روحیم در دوبدن همین بلاه سر منم اومده انقدر جاری هام مغرورند وجوون موندند چون همیشه احساس کردند همه دوست شون دارند ولی ما چی انگار هیچ کس چشم دیدن ما را نداره