2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد زن دار

628 بازدید | 68 پست

دوستم همسرش فوت شده و خودش دوتا بچه داره که بزرگن قبلاً با چند نفر رفت تو رابطه مجرد بودن هیچ کدوم به درد نخوردن همشون قصدشون عشق و حال مفتی بود حالا اینم میگه مجردها به درد نمیخورن تو یه سایت که این آقا فرم گذاشته بود رفته تو رابطه آقا متاهل هست و بچه داره من هر چقدر میگم ول کن این زن داره چرا رفتی وقتی می‌دونی طرف متاهل هست میگه آقا میگه تو هم بری من میرم سراغ یکی دیگه چ فرقی می‌کنه این باز متاهل بهتره آبرو براش مهم 

من کلا دوست ندارم هیچ حرفی درباره رابطه اش با اون آقا بهم بگه ولی این همه چی رو میگه بهم منم اعصابم بهم میریزه اصلا یه حس بدی میگیرم چیکار کنم  

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش فاصله بگیر این آدم نیست شرف نداره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

دوستت و دوست پسر متاهلش خرابن از دوست خرابت فاصله بگیر 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
یک حرفمیشه در رابطه با اون اقا پیشم حرف نزنی

گفتم بهش ولی باز میگه حتی زنگ میزنه 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁