2777
2789

مسئله اینجاست من دانشجوام و درگیر امتحان ...

شبا خوابم نمیبره در ازاش ظهرا یا عصرا کلا خوابم،گاهیم امتحان نداشته باشم صبح ها  💔از اون ور شب امتحان که خوابم نمیبره ،تا ظهرش که برگردم خونه نمیخوابم رسما ...

کسی راه حلی سراغ نداره ؟

متاسفانه از دوران جنگ اینجوری شدم ،از شب اول اینجوری شدم و هنوز ادامه داره 

جدا از اینکه باعث میشه عملکردم بیاد پایین واقعا در طول روزم بیشترشو حس خواب آلودگی دارم حتی با وجود قهوه خوردن ،قهوه تهش تمرکزم رو درس رو بیشتر کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دعا دعای عجیبیه برای خواب رفتن

منکه هروقت امتحان کردم نتیجه گرفتم

👇👇👇

بسم الله الرحمن الرحیم

«يَا مُشْبِعَ الْبُطُونِ الْجَائِعَةِ وَ يَا كَاسِيَ الْجُنُوبِ الْعَارِيَةِ وَ يَا مُسَكِّنَ الْعُرُوقِ الضَّارِبَةِ وَ يَا مُنَوِّمَ الْعُيُونِ السَّاهِرَةِ سَكِّنْ عُرُوقِيَ الضَّارِبَةَ وَ أَدْنِ لِعَيْنِي نَوْماً عَاجِلًا»

یعنی «ای سیرکننده شکم‌های گرسنه، ای پوشاننده‌ تن‌های برهنه، ای تسکین دهنده رگ‌های زننده، ای خواب کننده چشمان بی‌خواب، رگ‌های زننده‌ام را تسکین بده و به چشمانم اجازه بده زود بخوابد.»

هروقت خواستی بخوابی اینو بخون

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نمیخواستم بکشه به قرص خوردن 🥲

عزیزم این قرص برای تنظیم خواب ناشی از مسافرت و ... 

اعتیاد هم نمیاره 

رو قوطیش هم نوشته بدون نسخه هم فروش میره خیلی خفیفه 

ولی حالا اگر نمیخوای  دمنوش هم هست عطاری مطمئن بگیر  

عزیزم این قرص برای تنظیم خواب ناشی از مسافرت و ... اعتیاد هم نمیاره رو قوطیش هم نوشته بدون نسخه هم ف ...

بحث اعتیاد پیدا کردن و نکردن نیست 

آره خب الان اینقدر وضعیت سلامتی وخیمه ،قرصای قوی که قبلا بیمارستانی بودنم الان به راحتی و بدون نسخه به فروش میره 

کلا از دارو خوردن بیزارم 🥲