2777
2789
عنوان

بچه ها کمک 😞

81 بازدید | 19 پست

سلام چند وقته پیش داداشم منو با دوس پسرم دید در خونه کلی دعوا شد بابام فهمیدم و اینا الان خیلی توی فشارم اون پسره هم فک میکردم دوسم داره ولی گذاشت رفت الان چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخش درس عبرت بشه برات به خاطر پسری که حتی پای تو نموند و از ترسش زد به فرار  خودتو شخصیتتون خورد نکنی و اعتماد خانوادتون از دست ندی

الان حالت از رفتار خانوادت گرفته

یا تو زرد از آب درآمده پسره؟

اگر به خاطر پسره ناراحتی خوب عقل کل شکر خدا چیزی نشده فهمیدی بازیچه بودی و سرگرمی و رابطه بیشتر از این نکشید.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
داداشت باهاش دعوا کرد؟خب چرا اومدی تا در خونه باهاش ؟خیلی اشتباه کردی.باید چند کوچه دورتر پیاده بشی ...

چون من مامانم از بابام جدا شده و مامانم خبر داشت چون پسره مامانش با مامانم حرف زده بود برای خواستگاری مامانم میزاشت گاهی برم ببینمش و جلوی خونه پیادم میکرد از شانس بدم داداشم و پسر عمم همون موقع اومدن 

سلام ببخش درس عبرت بشه برات به خاطر پسری که حتی پای تو نموند و از ترسش زد به فرار خودتو شخصیتتون خو ...

از این خوشحالم که فهمیدم کی بودو قبل از اینکه دیر بشه تموم شد ولی خوب اسیب روحی و جسمی دارم میبینم از طرف خانواده و بلخره سخته وقتی یکیو دوس داری بزاره بره ولی حاظرم درد بکشم ولی دیگه بهش برنگردم🥲