2777
2789

برای اساتید؟ 

جزوه های دست نویسشونم هست

همونارو بخونم فقط؟ جاهایی ک مشکل داشتم تدریس ببینم؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

من همین کارو می‌کردم

فیلم آموزشی دیدن واقعا زمان‌بره

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها کتاب تست هام رو به قیمت پایین میفروشمهمشون نو و تمیز هستن اکثرا جلد دارنجزوه هام رو هم رایگان ...

اساتید تو کیا بودن؟ 

ریاضی و فیزیک و شیمیو ببینم؟

هرکدوم که حس می‌کنی لازم هست رو ببین

من جزوه‌هارو می‌خوندم و مباحثی که برام سنگین بود و احساس می‌کردم مهم‌تر هستن رو با فیلم می‌دیدم تا بهتر یادم بمونه و متوجه بشم

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
سلام شما نمونه دولتی درس میخونیدمیدونی ذخیره ها رو کی اعلام میکنن؟

سلام بله

موقع ثبت نام کسایی که نخوان و نیان برای ثبت نام زنگ میزنن به ذخیره ها

منتظر باشید اول ثبت نام بکنن