2777
2789
خدا بزرگهچاره ای نیس هرسال مجبوریم بریم محله پایینترصاحب خونه ها کلا انصاف ندارن

الان مایک خونه رو نگاه کردیم بخدا ده متر بود به وضعی دیوار ها ریخته بودن ماهی چهار میلیون سی میلیون پیش چرا انصاف ندارن اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره رونتونستیم بدیم کم شده بیست میلیونمون مونده

اوووو خیلی کمه 😞

خدا کمکتون کنه شرایط خیلی سخت شده 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
قربونت برم دعاکنین کم آوردم

میدونم چی میگی مادر خودمم یه روزی اینا رو تجربه کرده ولی مطمئن باش آخر شاهنامه خوشه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

خوب همسرت چه کاره هستعزیزم کاش خونه سرایداری بگیرید هم کار میشه هم خونه تا اوضاعتون یه کم بهتر بشه

همسرم مریضه ..خونه سرایداری به کسی میدن که کار باغداری کنه همسرم که نمیتونه دیسک کمرداره

میگم عزیزم دخترتو ثبتنام کردی؟ لیست وسایل کلاس اول ندادن بهتون ؟ چینه و چوب خط و دفتر و ..

سلام عزیزم خوبی ..و ازپول یمقدار برداشته شد هردوتامون سرماخوردیم روشکمش یه دونه هایی درومد بردم دکتر گفت مدرسین حساسیته پماد داد...الآنم درگیر پیداکردن خونه هستیم صاحب خونه خونه ای که توش هستیم رو اجاره داده هی میگه برین

سلام عزیزم خوبی ..و ازپول یمقدار برداشته شد هردوتامون سرماخوردیم روشکمش یه دونه هایی درومد بردم دکتر ...

به اون ایدی که گفتم پیام ندادی ؟ یا هنوز نخونده؟ برا خونه گفتم 🥲

ان شاءالله زود زود خوب شه گل دخترتون عزیزم