2777
2789

بخواید بهشون کمک کنین چیکار میکنین دوتا بچه داره دامادم چندین ساله به مشکل مالی هم خورده به ما رو نزده نمیخوام خودم مستقیما به دخترم بگم شما بودید چیکار میکردین؟ به شوهرم بگم بحثش رو با دامادم پیش بکشه یا صبر کنم خودشون بگن؟ از وقتی فهمیدم دلم اروم و قرار نداره نمیدونم چیکار کنم 

مشکل مالی؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به درآمد و توان مالیم  و سابقه دامادم داره 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پدر مادر خودش کمک نمیکنن؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

به دخترتون تو مخارج شخصیش و‌مخارج بچه ها کمک کنین که خودش کمک بزرگی به داماده ولی پول  مستقیم به داماد ندین و اجازه بدین مشکلاتش خودش حل کنه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حتما کمک کن پول و بدین دخترتون اون مدیریت کنه 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اونام وضعشون خوبه ولی میدونم نمیگن

پس خودتون دخالت ندین بذارین پدر مادر اون کمک کنن وظیفه اوناس

تازه فهمیدم که ماشینشون رو هم فروختن

من باشم اصلا دخالتی نمیکنم 

مادرشوهرش باید کمک بده اگه دلش میخواد 

اگرنه شوهرش خودش بلده چیکارکنه 

میدونی من دختر ندارم ولی باتوجه به روحیه داماد هایی 

که اطرافم دیدم میگم واااااقعا پر رو و پرتوقع میشن 

بزارین یا خودشون زحمت بکشن یا از خانواده خودش 

کمک بگیره منکه خودم دیگه اصلا نمیزارم مامانم قرض بده به شوهرم چون با کلی سختی پس میده پر رو شده حساااابی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دامادم میخواست پول بذار رو هم زمین کشاورزی بخره چندتا وام به اسم مادر خودشو دخترم و داداشش گرفته حال ...

خب دیگه ینی نمی‌خواسته کمک کنی ولش کن بنظرم اینجوری بهتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕