2777
2789
عنوان

برا خاهرم که ب حقش برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 32 پست
سلام عزیزم خوبی از اعتراضی ابجیت خبری نشد؟

نه قربونت دوشنبه زمان ثبت اعتراضی تموم شده فک میکنم جوابارو تا بیستم میدن دل تو دلمون نیس همش ذکر دعا و قرآن معجزه بشه  سپردم ب خدا اگ مصلحتشم نیس مصلحتش کنه قبول بشه  الان فک کنم حدودا ده روز از جوابا گذشته ولی هر رو براش تازه تا صبح گریه میکنه اروم نمیشه خداکنه یهو خبر قبولیش بدن 

نه قربونت دوشنبه زمان ثبت اعتراضی تموم شده فک میکنم جوابارو تا بیستم میدن دل تو دلمون نیس همش ذکر دع ...

عزیزم چیزی رو به زور از خدا نخواه هیچی بی حکمت نیست فقط ما ادما عجولیم خیلیا هستن به زور خدا یه چیزی بهشون داده بعدا خودشون به خدا میگن کاش نمیدادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چیزی رو به زور از خدا نخواه هیچی بی حکمت نیست فقط ما ادما عجولیم خیلیا هستن به زور خدا یه چیزی ...

دلم فقط خوشحالی خانوادم میخاد 😔من دیروز جوابا دبیری اومد با اختلاف ۵ و نیم نمره رد شدم ایقدر درد نکشیدم ک واس خاهرم میکشم فقط دلم میخاد قبول بشه اخه دوستاش خیلی پایین بودن ک ب ناحقی شدن این خیلی آزارش میده اخه کمم نذاشته همش میگ من خیلی ترازام بالاتر بود نشدم داره خود خوری میکنه همش  نمیدونم امیدوارم قبول شه شاد بشه هم خاهرم هم پدر مادرم 

حواست بهش باشه گناه داره ببین این غم و غصه ها ممکنه رهش صدمه بزنه و سلامتیش به خطر بیفته

قربون دلت برم حتما  باورت میشه از روزی که جوابا اومده حدودا نمیدونم ۱۵ روز ۱۳ روزه خودم حالم خیلی بده حس خفگی دارم فکرم همش درگیر دیگ خودش ک جا خود داره

دیروز رتبه ها اومد دو هزار سده امیدوارم واقعا به اعتراضی نتیجه بگیریم قبول شه  خدایی نکرده اگ نشد مجبوری میره حقوق 

اوهوم قربونت امیدوارم خدا معجزش نشون بده دلمون شاد کنه واقعا مث ی معجزه میمونه برامون کاشکی بشه

ان شاءالله هر چی خیره فقط حواس ابجیتو پرت کن ببر بیرون ببر پارک اینن اونور غم و عصه چیزی رو حل نمیکنه 

ان شاءالله هر چی خیره فقط حواس ابجیتو پرت کن ببر بیرون ببر پارک اینن اونور غم و عصه چیزی رو حل نمیکن ...

چشم عزیزم ب خدا چن بار رفتیم باهم بچه های  کلاس یازده مدرسش دیدن چن تا مدارس دیگم اینو میشناسن اخه بین مدارس داخل شهر هعی رتبه می اورد از شانس ما نمیدونم چجور شد اونام جایی بودن ک ما رفتیم همش می اومدن قبول شدی ک حالش بدتر میشد  گف کاش نمی رفتیم بیرون