2777
2789
عنوان

برا خاهرم که ب حقش برسه

374 بازدید | 32 پست

سلام دوستان اولین باره تایپیک میزنم کلا بلد نیستم  

خاهرم امسال کنکور فرهنگیان داده با تراز بالا و نهایی بالا مصاحبشم خوب بوده رد شده  بعد دوتا از دوستاش ک با ترازای پایین ۶ هزار و نهایی پایین  از قبل رفتن ب مصاحبه میگفتن ما پارتی داریم قبول شده هستیم   ما اصن فکر نمی‌کردیم با ترازا بالا رد بشه  من اداره بردم هم گفت  این دستکاری شده نمره هاش ترازاش بالاس ولی کاری نمیشه کنیم و کارنامه دوست خاهرمم نشون دادم خندید گفت گفتم دستکاری شده اون دختر همه و پایین بود تو مصاحبه چون پدرش تو اداره بودن بالاترین نمره مصاحبه و داده ک قبول بشه  

خاهرم از روزی ک اومده داره روانی میشه بس گریه میکنه ک علت رد شدنم چیه اونا چرا ایقدر پایین بودن اوردن چرا خدا برا من نخاست در حالی ک ما مشکلمون فقط نداشتن پارتی بود تو این دنیا این دختر صدشو گذاشت دوسال فقط ب خاطر مصاحبه و پارتی بازیاش هدفش نیود کردن  یا تو درس و هر چیزی ک دست خودش بوده صدشو گذاشته حتی مصاحبه ولی نمره حق و تو مصاحبه ندادن 

میشه یک دونه صلوات بگید تو اعتراضی نمره بگیره قبول بشه دانشگاه فرهنگیان میدونم همه میگن اعتراضی الکیه ولی دیگ در مونده ک باشی ب همه جا رو میزنی  تعریف صلولاتا نی نی سایتیا شنیدم  میشه صلوات بگید واسه خاهرم  مادر پدرم هم خیلی حالشون بده همه شوکه شدیم  دعا کنید تو اعتراضی قبول بشه لطفا خدا خیرتون بده منم براتون صلوات میگم

کد خورده ؟

نه عزیز کد خورده بود امیدی بود میگن تعهد میگیره همه چیزش بالاس رد نهایی خورده  حالا دیروز اداره بودم خاهرم  ک با قرص خاب میخابه نمیدونم چش شده خیلی حالش بده از طرفی دوستای لعنتیشم ک گفتن ما با پارتیمون قبول شدیم داره دق میکنه  کاش نمیگفتن اروم تر بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیز کد خورده بود امیدی بود میگن تعهد میگیره همه چیزش بالاس رد نهایی خورده حالا دیروز اداره بودم ...

اره کاش حداقل کد میزدد براش 

چقدر بود ترازش ؟

واااای بیچاره حق داره خیلی حس بدیه ☹️🥲

۸ هزار بودن که رد شدن زیااااد ناراحت نباشه دوستش رشتشون یکیه ؟؟؟

اره عزیزم تو شهرشون نفر دوم بین دخترا بوده  بله دوستش همکلاسیش بوده  با یک دونه حق انتخاب خاهرم ۳۰ تا حق انتخاب

حالا اون مهم نیس همین ک خرین کرده اومده جار زده از قبل از من قبول شده هستم چون پارتی دارم  بعدم قبولیشو با نمرات پایینش اعلام کرده رو مخه  کاش نمره حقش بدن تو اعتراضی خاهرم قبول بشه 

دیروز اداره گف نباید ایشون رد میشد نمرش بالاتر از نمره قبولیاست ولی خب همش حرفه

اره عزیزم تو شهرشون نفر دوم بین دخترا بوده بله دوستش همکلاسیش بوده با یک دونه حق انتخاب خاهرم ۳۰ ت ...

ببین پیگیری کنید نذارید حقشو بخورن گناه دااااااره 

بیفت دنبالش نذارررررر الکی الکی ردش کنن 

نمیتونم تصور کنم حتی الان چه حالی داره 😔

اگه رشتشون فرق داشت یه حرفی ولی هم رشته باشن و اون قبول بشه 😐

مصاحبشو کم دادن؟

ببین پیگیری کنید نذارید حقشو بخورن گناه دااااااره بیفت دنبالش نذارررررر الکی الکی ردش کنن نمیتونم تص ...

اره اداره دیروز گفت ای خانوم ک با نمره پایین آورده  نمره مصاحبه رو بالاترین حد دادن 

ب خاهر شما ک نمرش بالا بوده نیاورده تو مصاحبه کم دادن ولی مصاحبشم زیاد کم نبود ۷۰۰۰و خوردی بود  اره واقعا دلم ب حال بابامو مامانو خاهرم خیلی میسوزه خیلی ذوق داشتن 

اداره گفت کاری نمیتونی کنی خودمونم میدونیم بی عدالتی میشه  فقط میتونی اعتراضی بزنی 

امیدوارم جواب بگیره اصن قرار بود این روزا روزای خوشحالمون باشه ک برعکس شد   حس گناه دارم من چون من گفتم گیر دادم انسانی خاهرم درسخون بود میگفتم انسانی من نمیدونستم اینجوری میکنن دست پارتی بازه در حالی ک اگر تجربی میرفت  دیگه مصاحبه نداره هر کی با تلاشش میتونست بره تو رشته ها پیرا پزشکی   

حالش میبینم حس گناه میکنم   تورو خدا دعامون کنید درست بشه قبول بشه فرهنگیان🙏

اره اداره دیروز گفت ای خانوم ک با نمره پایین آورده نمره مصاحبه رو بالاترین حد دادن ب خاهر شما ک نمر ...

ایییی خداااا 🥲

اول برو دلداریش بده 

شاید حکمتی توش باشه 

فوقش نشد یسالم بشینه بخونه 

اگه کد میخورد باز امکانش بالا بود 

الانم اعتراض زدید باز خوبه چون مثلا الان بعضیا انصراف میدم

جا باز میشه احتمالش کمه ولی بااااور ناامید نباشید 

معلومه خواهرتونم زحمت کشیده تراز ۸ تراز کمی نیس 

می‌دونم الان جو خونتون چطوریه ☹️

توکل کنید به خدا ان شا الله همچی درست بشه 🤍

ایییی خداااا 🥲اول برو دلداریش بده شاید حکمتی توش باشه فوقش نشد یسالم بشینه بخونه اگه کد میخورد باز ...

قربونت برم ب خاطر درکت 

برا سال بعد ک گفت نمیمونم میگه من تلاشم کردم دست آدماش بود ک اینکارو کردن میگه من اگر کم میشدم میگفتم سال بعد جبران میکنم میگ الان ب چ امید بمونم سال بعد ک باز رد کنن  فعلا سکوت کردیم هممون میگیم دلش پره بعد ببینیم ی مدت بگذره خدا چی میخاد

قربونت برم ب خاطر درکت برا سال بعد ک گفت نمیمونم میگه من تلاشم کردم دست آدماش بود ک اینکارو کردن میگ ...

مرسی عزیزمممم نشی ❤️

اره فعلا از رو احساسات میگه 

صبر کنید ان شا الله به سال بعد کشیده نمیشه 

خدا خودش کمک کنه 🌷🦋