سلام دوستان اولین باره تایپیک میزنم کلا بلد نیستم
خاهرم امسال کنکور فرهنگیان داده با تراز بالا و نهایی بالا مصاحبشم خوب بوده رد شده بعد دوتا از دوستاش ک با ترازای پایین ۶ هزار و نهایی پایین از قبل رفتن ب مصاحبه میگفتن ما پارتی داریم قبول شده هستیم ما اصن فکر نمیکردیم با ترازا بالا رد بشه من اداره بردم هم گفت این دستکاری شده نمره هاش ترازاش بالاس ولی کاری نمیشه کنیم و کارنامه دوست خاهرمم نشون دادم خندید گفت گفتم دستکاری شده اون دختر همه و پایین بود تو مصاحبه چون پدرش تو اداره بودن بالاترین نمره مصاحبه و داده ک قبول بشه
خاهرم از روزی ک اومده داره روانی میشه بس گریه میکنه ک علت رد شدنم چیه اونا چرا ایقدر پایین بودن اوردن چرا خدا برا من نخاست در حالی ک ما مشکلمون فقط نداشتن پارتی بود تو این دنیا این دختر صدشو گذاشت دوسال فقط ب خاطر مصاحبه و پارتی بازیاش هدفش نیود کردن یا تو درس و هر چیزی ک دست خودش بوده صدشو گذاشته حتی مصاحبه ولی نمره حق و تو مصاحبه ندادن
میشه یک دونه صلوات بگید تو اعتراضی نمره بگیره قبول بشه دانشگاه فرهنگیان میدونم همه میگن اعتراضی الکیه ولی دیگ در مونده ک باشی ب همه جا رو میزنی تعریف صلولاتا نی نی سایتیا شنیدم میشه صلوات بگید واسه خاهرم مادر پدرم هم خیلی حالشون بده همه شوکه شدیم دعا کنید تو اعتراضی قبول بشه لطفا خدا خیرتون بده منم براتون صلوات میگم