2777
2789
عنوان

همه ی دخترای فامیلمون

111 بازدید | 7 پست

همه ی دخترای فامیلمون با دوست پسراشون ازدواج کردن و من تاحالا باکسی نبودم میترسم دوست شم الکی برا خوشگذرونی اومده باشن سمت ادم و دو روز دیگه برن رد کارشون، این خواستگارای سنتی هم ک ۱۰۰جا میرن خواستگاری،خیلی ناراحتم همش حس میکنم از دخترای امروزی خیلی عقب ترم تو این مسائل اشتباه فکرمیکنم بنظرتون؟درکل نظرتون راجب حرفام؟شما چطوری ازدواج کردین؟راضیید؟اگر با دوستی بوده از کجا فهمیدید قصد طرف ازدواجه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول همکار بودیم دو سه بار با هم رفتیم بیرون البته رفتارمون رسمی طور بود اهل بوس و بغل نبودیم بعدشم عقد

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بیخیال بابا زیاد فشار نیار رو خودت

منم تا حالا دوست جنس مخالف نداشتم

تو هم یه قسمتی داری تو ازدواج دیگه

میتونی زیر نظر خانواده با یکی آشنا شی

همه خواستگارای سنتی هم قبلاً ۲۰۰ جا نرفتن خواستگاری

پسر خاله من همسایشونو میخواست گفت همینجوری سنتی میرم خواستگاری اولین دفه رفت خواستگاری بله رو هم گرفت

تازشم خواستگار سنتی یدونه مزیت که داره اینه که قبلش احتمالا با ۳۰۰ تا دختر نبودن به قصد گرفتن اومدن جلو

اما اونی که به قصد دوستی میاد جلو مطمئنا تو اولینش نیستی

بیخیال بابا زیاد فشار نیار رو خودتمنم تا حالا دوست جنس مخالف نداشتمتو هم یه قسمتی داری تو ازدواج دیگ ...

اتفاقا بعضی سنتیا واقعا ۱۰۰جا میرن انگار طرف هیچ معیاری نداره برا دوستم خواستگار اومده بود پیرزنه دفترچه شو دراورده بود گفته بود امروز ۵جا باید برم بعد این موصوع دیدم بد شده ب سنتی نمیدونم چرا شایدم پسرشون با چندنفر دوست بوده تا الان حالا میخواد زن افتاب مهتاب ندیده بگیره از کجا معلوم رو پیشونیشون ننوشته با کسی بودن قبلا ک،دوستی هم ک طرف خیلی کم پیش میاد بیاد جلو نه؟

اتفاقا بعضی سنتیا واقعا ۱۰۰جا میرن انگار طرف هیچ معیاری نداره برا دوستم خواستگار اومده بود پیرزنه دف ...

چی بگم والله 

هیچ کسو نمیشه پیش بینی کرد 

درخواست دوستی هم میدن خب

مونده طرف چجوری باشه دیگه 

مثلاً تو از پسری که وسط خیابون شماره میده چه وایبی میگیری 

دو کوچه بالاتر خوشتیپ تر و خوشگل تر ببینه به اونم شماره میده

شاید تو محیطی که آقا باشه و تو باشی درخواست دوستی معقولتر باشه طرف دودفه تو رو دیده و چیزی بیشتر از قیافت دستش اومده