2777
2789

نواربهداشتی 

ناخن گیر 

آینه 

لوازم ارایشی و بهداشتی 

کش سر و ایناا

حوله 

لباس زیر و خونگی و ...

لباس بیرونی 

اگه خیلی سرده یه لباس گرم 

شناسنامه و کارت ملی و بیمه اگه داری 

شارژر و پاوربانک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسواک ،خمیردندون،نواربهداشتی،دستمال،دستمال مرطوب، استامینیفون ،کرم مرطوب کننده،ضدآفتاب،شامبو،صابون،لیف،

شورت٢.٣تا،بلیزشلوار،جوراب یکی دوجفت،

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

لباس زیر دو دست لباس تو خونگی دو دست لباس بیرونی دو دست شامپو و لیف و کرم و لوازم آرایش پد بهداشتی ملافه 

دارو نخ و سوزن شارژر مسواک حوله 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

لباس 

اتو مو 

لوازم ارایش 

عطر ادکلن 

شامپو شونه 

بالش 

پتو

ظرف 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

لباسهای شخصی. ملاحفه و رو بالشتی. اتوووو (این بایددد تو وسایلام باشه) گوش پاک کن. ناخون گیر چسب زخم 🥴🥴🥴دستمال کاغذی.. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

مسواک و خمیر دندان،مام بادی اسپلس عطر اسپری،سشوار مسافرتی حوله رو بالشتی ملحفه چند تا لباس زیر پد بهداشتی اگر با ماشین خودتون میرید حتما یه مایع دسشویی واسه توی راه.دمپایی جوراب چند جفت،و...البته بستگی داره هتل بگیرید یا خونه ی کسی برید یا مثل اکثر ایرانیا بخواین تو پارکا چادر بزنید قطعا وسایل مورد نیاز متفاوته

مسواک .نوار بهداشتی.خمیر دندون.تیشرت.شلوار.تا اینجا یادم بود

مرسی . ولی من تو خونه هر شب با زور مسواک میزنم نمیشه تو مسافرت بیخیالش شم 😂؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

مسواک و خمیر دندان،مام بادی اسپلس عطر اسپری،سشوار مسافرتی حوله رو بالشتی ملحفه چند تا لباس زیر پد به ...

ممنونم ازت 💕💕💕

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒