2777
2789
عنوان

بواسیره یا شقاق یه لحظه بیاین لطفا

205 بازدید | 37 پست

میدونم تاپیک هیجانی نیست ولی لطفا اگه نیدونید یا تجربه دارین بگین خسته شدم از دردش دو هفته بیشتره درد دارم روزای اول کمتر بود وازلین زدم بعد هی بیشتر شد نی نی سایت دیدم گفتن سرکه بریز رد پارچه بزار یخچال انجام دادم فایده نداشت الانم ویتامین e میزنم بعد  حتی نمیدونم بواسیره یا شقاق یه چندباری خونریزی داشتم همراه دفع ولی الان این چندروزه نیست بعد الان امروز حس کردم بالاش ببخشید بالای مقعدم تورمش بیشتر شده جوری که انگار دو تا مقعده دلم مثل سیرو سرکه میجوشه رومم نمیشه برم دگتر خیلیم میسوزه انگار روغن داع ریخته روش

این شیافی میگن خوبه؟

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

مامان من الان دوساله درگیرش هستیم هنوز خوب نشده

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این کوفتی چیه عالمو گرفتار کرده والا منم دییقا اینجوریم ولی درد ندارم بهم گفتن پماد رکتول بگیر الان یه دوره استفاده کردم تموم شد باید دوباره بخرم ولی عمل بشدت رد میکنن چون دوباره برمیگرده

حتمااااااا برید دکتر

حتما

اصلا خجالت نکشید عزیزم

دکتر تشخیص میدن

داروی شقاق با بواسیر فرق داره

من خودم هموروئید (بواسیر) دارم و واقعا آزار دهنده ست. 

به هیچ عنوان سرخود چیزی استفاده نکنید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

شیاف آنتی هموروئید بگیر استفاده کن خوب میشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یبوست بخاطر فشاری که میاره بیشترش میکنه

اگر یبوست داری

روغن زیتون بخور میوه زیاد بخور

آش جو سوپ جو بخور

تا یبوستت برطرف بشه

و باید بری دکتر، برو دکترِ خانم

این چه کاریه با سلامتی خودت بازی نکن. این بیماری همینجوری شم به این راحتی درمان نمیشه چه برسه نری دکتر

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

اگه بریدگی نمیبینی بواسیرِاگه بریدگی داره شقاقولی این چیزی که میگی بیشتر بواسیره

من بواسیر دارم و بریدگی دارم

عین زخم

و خونریزی شدید

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اگه بریدگی نمیبینی بواسیرِاگه بریدگی داره شقاقولی این چیزی که میگی بیشتر بواسیره

بریدگی چجوریه 

کدومش بدتره؟

نمیدونم برامده شده خب بعد انگار بین این برامدگی یه چیزی مثل دونه است یا نمیدونم زخمه روش داره بسته میشه هرچی یه چیزیم بینش بود دست زدم بیشتر حس زخمیو داشت بین ورما بود که داشت روش با خون مردگی بسته شده ولی نمیتونم ببینمش 

شیاف آنتی هموروئید بگیر استفاده کن خوب میشی

آنتی هموروئید برای بواسیره عزیزم

اگر شقاق باشه پماد و شیافش متفاوته و آنتی فیشر هست

باید اول دکتر تشخیص بدن

ببین من از شیاف اِم جی باریج سه دوره استفاده کردم خیلی خوبهبعد اینکه سعی کن روزانه نیم تا یکساعت ورز ...

مرسی گلم

یعنی سه روز؟