2777
2789
عنوان

جای من بودید چیکار میکردید

140 بازدید | 8 پست

شوهرم خیلی بداخلاقِ ، البته الان یعنی بعد ده سال کمی بهتر شده دیگه دست بزن نداره..کمتر فحش میده ولی همچنان خودخواهی هاش سر جاشه..دوقلو دارم و تقریبا کل کارهای خونه با منه و هیچچچچ کمک و مسئولیتی در قبال بچه ها انجام نمیده مگر چی بشه هفته ای یبار ..خانواده اش هم مثل خودش خودشیفته و خودخواه اند میگن پسرمون رو میخواییم ولی عروس رو نه علناً هم تو روم گفتن ..خلاصه رابطه ام خوب نیست که باعثش خود شوهرمه که احترام زنش رو تو خانواده اش نگه نداشت و شد چراغ سبز برای اونها و من صرفا جهت احترام یه پنجشنبه دو ساعت میریم خونه مادرشوهرم میشینیم میاییم..و خانواده خودمم شهرستان هستن و هر دو ماه یبار یه هفته میریم خونه مامانم خواهر برادرهای خودمم فرصت نمیشه برم خونشون همون خونه مامان مینا میبینمشون یعنی تو این ده سال ده بار بزور رفته باشیم..تو شمال ویلا دارن پدر و مادرش هر یه هفته در میون شمال ان آخرین باری که با پدر و مادرش رفتیم شمال خودش باهاشون دعوا کرد و گفت دیگه نمیرم باهاشون الان میگه دوباره باهاشون بریم و من واقعااااااً حال و حوصله شون رو ندارم حالا شوهرم گیر داده نمیای بده بچه ها رو ببرم (۶ سالشونه) از یه طرف بچه ها اذیتم میکنن و فرصتی برای استراحت از طرفی میگم نکنه دوباره خانواده اش سواستفاده کنن و یا همسرمم عادت کنه به این تنهایی رفتن ها ..جای من بودید چیکار میکردید؟ !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت بچه هاتو تنها نفرست

وقتی برخوردشون با شما اینطوره شاید شما پیش بچه ها نباشین با اونها هم خوب رفتار نکنن

و این تو ذهن طفلی بچه ها باقی میمونه و اذیت میشن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
من بودم بچه ها رو میدادم میبرد .چند روز بدون سر و صدا و اذیت شدنی کیف میکردم ..من دوقلو دارم واقعا د ...

دقیقا منم همین حس رو دارم که میخوام یکم برای خودم باشم..

ولی از اینکه شوهرم یا خانواده اش سواستفاده کنه نگرانم

هیچ وقت بچه هاتو تنها نفرستوقتی برخوردشون با شما اینطوره شاید شما پیش بچه ها نباشین با اونها هم خوب ...

اینکه تو ذهن شون بمونه بهتر از همون اول میشناسن..

ولی نگرانم خدایی نکرده ول شون کنه ..بعید میدونم اینکار رو بکنه ولی ...

من تنها نمیفرستمش هم مغزشو شستشو میدن هم سواستفاده مالی ازش میکنن هم ممکنه چون با خانوادش نرفتم لج کنه منو نبره پیش خانوادم یا حتی مسافرت اگه دوسه روزه میرن برو تحمل کن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻