2777
2789

بچه ها راستش پارنترم بعد از چند سال میخاد بیاد جلو و خاستگاری کنه ، بعد اونا وضع مالیشون خوبه خونشون خوشگله دکوراسیون قشنگی داره اما خونه ما قدیمیه و وضع مالیمونم بدی نیست، اون خانوادش حداقل دیپلم و دارن خیلی فن بیانشون خوبه و فارسی صحبت میکنن اما من پدرم فوت شده مامانمم سواد ندارع و نمیتونه فارسی صحبت کنه و ب زبون لری صحبت می‌کنه و زیادم فن بیان خوبی نداره، بعد مامانم با یک آقای سن بالا ازدواج کرده که خیلی سنش بالاس ( بخاطر من ازدواج کرد با سن بالا چون میترسید با یک جووون ازدواج کنه چشم داشته باشه بهم  ) مثلا شوهرش ۸۰ سالشه 

خلاصه روم نمیشه جلوشون بیان خونمون و ببیینن یا بگن مامانش سواد ندارع و نمی‌دونم بلد نیس فارسی صحبت کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسری که واقعا دوستت داشته باشه براش فقط خودت مهمی نه شرایطتت.بعدشم چ خجالتی؟! مادرت تورو سالم و پاک تربیت کرده و به این سن رسونده تو باید بهش افتخار کنی نه شرمنده بشی.

خب تا کی قراره اینجوری باشی؟ اخرش که چی؟ باید خودتو همینجوری ک هستی بپسندن عزیزم پنهون کاری نداره که. درس خوندن ک مهم نیس مهم فهم و شعوره. اگه درک درستی داشته باشن مادر شما رو هم درک میکنن. خوشبخت بشی

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

عزیزم اول که با یکی که هم سطح خودت نبوده دوست شدی به اینجاها فکر نکردی؟

چرا این فکرهارو میکنی؟

تو باید به مامانت افتخار کنی..حواست باشه یوقت به پسره این حرفارو نزنیا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

همه چی به اعتماد بنفس برمیگرده. اگه  تو اینا رو عار میدونی اونا هم عار میدونن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مهم اینکه دارید با آبرو و شرافت زندگی می کنید 

و هیچی مهمتر از این نیست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)