2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا حرف نمی‌زنم (قهریم)بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 72 پست
دیگه قهریم‌ الان آره از اول مخالف بودن با ازدواج ما و من الان اینو فهمیدم اصلا کاری کرده که دیگه اقو ...

ببین موقعیت شما با بقیه به خاطر مخالفت با ازدواجتون فرق داره   تو موقعیت سختی هستی که خودت برا خودت درست کردی  چون دلخواهشون نبودی  

اینقدر رو صبوری خودت کار کن که به چشم دشمن نبینیش

این مشکل خیلی عروسای امروزیه که انتخاب مادر همسر نبودن

اینقدر رو شخصیت و هنرهات و اجتماعی بودنت کار کن 

که بدرخشی  از اون طرف سعی کن دل مادرشوهرت رو بدست بیاری  نه با کلفتی و خودشیرینی ...که اذیت بشی

با مهربونی کلامی و احترام و زبون چرب و نرم  و جلو بقیه و دوست و آشنا بدگویی نکردن...

فقط یه کم صبر و زمان میخاد حداقل یکسال

نگو که ولش کن مگه کیه؟!  مادر شوهرت نخاد تو رو 

تا آخر عمرت داستان هر روز بدتر میشه

دلش رو بدست بیار بدون زیاد قاطی شدن

اینجوری همسرت هم بیشتر عاشقت میشه...

ببین الان اگه پاشی یهو بری و بخوای بگی اومدم آشتی اوضاع بدتر میشه

میگن دیوونه سده خودش میگه خودش قهر میکنه خودش هم آشتی میکنه باید خیلی محتاط بری جلو 

اینجوری بدتر تابلو میشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره یه سقف بدون دادن اجاره بالاسرتون هست پس مالی جلو میفتید تا حدی...مال خودشونه عزیزم نمیشه اجب ...

روستای ما کرایه خیلی کمه ، من خیلی دنبال خونه گشتم گیرم نیومد وگرنه درمیومدم‌ که کار به اینجا نکشه 

الان دوساله اینجاییم و خیلی حرمت ها شکسته و بخدا قسم بیشتر مقصر اونا بودن 

درسته واقعا ، اشتباه کردم و اونم از سر عصبانیت و مقایسه کردن با بقیه و تبعیضی بود که بین ما و بقیه ب ...

ببین خودشون مایل هستن آشتی کنن

مثلاً چند وقت دیگه تولد حضرت محمد هست

همسرت یه قوطی شیرینی بگیره باهم برید شب نشینی

به بهانه عید میلاد پیامبر

البته قبلش خودش هماهنگی کنه باهاشون

مثلاً بگه می‌خوام خانومم رو بیارم یه نیم ساعت دور هم باشیم 

در واقع همسرت واسطه آشتی بشه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

روستای ما کرایه خیلی کمه ، من خیلی دنبال خونه گشتم گیرم نیومد وگرنه درمیومدم‌ که کار به اینجا نکشه ا ...

میدونم عزیزم شرایطت سخته ولی خب نمیشه طلبکار مال مردم شد که...تحمل کن انشالله میسازید خونه رو جدا میشین..به این چشم ببین همین خونه بدون رهن و اجاره دارید پس پول رهن و اجاره میشه کمک خانواده همسرت...

ببین موقعیت شما با بقیه به خاطر مخالفت با ازدواجتون فرق داره تو موقعیت سختی هستی که خودت برا خودت ...

خدا خیرت بده

من که انتخاب مستقیم مادر شوهر وپدر شوهرم بودم

و حتی دوسال آمدن خواستگاری

اما باز برام فتنه میکردن

البته الان دیگه یاد گرفتیم چه جوری باهم کنار بیاییم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ببین موقعیت شما با بقیه به خاطر مخالفت با ازدواجتون فرق داره تو موقعیت سختی هستی که خودت برا خودت ...

بخدا همه اینایی که گفتی من دوسال همینجوری رفتار کردم 

نتیجه شد چی ؟ دخاااالت خیلی زیاد در زندگیم ، تیکه انداختن ، پیش بقیه میگفتن ما براشون خیلی کارها کردیم درحالی که نکردن ، پشت سرم پیش شوهرم حرف میزدن و شوهرم با من دعوام می‌شد و ....

جالب این جاست ما قبل ازدواج با هم دوست نبودیم. فقط همسرم پسندیده و اومدن جلو ، دیگه نمیتونم چرا مخالفن؟

بخدا من خودمم شاغلم‌ و اصلا خرج اضافی نمیکنم 

بعد مادرشوهرم می‌گفت که تو اشتباه کردی شاغل شدی باید عین دختر من میموندی‌ خونه ، همسرداری میکردی ،

یا گفته بودن که خیلی ولخرجم‌ و ...

آخه شما نمیدونی ، دوستای‌ متاهلم همه با پول پدر شوهراشون‌ صاحب خونه و ماشین و ... همه چی شدن ، ما هی ...

دیگه شانس ما اینه. من حتی بهمون اگه خونه میدادن اجاره شو میگرفتن. برا همون بهت میگم اگه مجانی نشستی دیگه توقع کمک نداشته باش. و خودتو مقایسه نکن با دوستات. بعضی پدر مادرا از اینکه کمک بچه هاشون کنن تا پیشرفت کنن خوشحال میشن اما همه اینجور نیستن

ببین خودشون مایل هستن آشتی کننمثلاً چند وقت دیگه تولد حضرت محمد هستهمسرت یه قوطی شیرینی بگیره باهم ب ...

اصلا همسرم اینجور آدمی نیست عزیزم ، اصلا 

اینو بگم میگه بیخود ، بشین سرجات ، نمی‌خواد آشتی کنی،‌ کم اذیتمون‌ کردن حالا بریم آشتی هم کنیم 

دیگه قهریم‌ الان آره از اول مخالف بودن با ازدواج ما و من الان اینو فهمیدم اصلا کاری کرده که دیگه اقو ...

تو مراسمات قبل عقد اصلا ناراضی بودنش مادرهمسرت نشون داد؟مادرشوهرا وقتی عروس نمیخوان رسوا میکنن ادم رو...

تو مراسمات قبل عقد اصلا ناراضی بودنش مادرهمسرت نشون داد؟مادرشوهرا وقتی عروس نمیخوان رسوا میکنن ادم ر ...

پس نشون نداد ، وای خدایا اگه از آزار و اذیت هاش بگم تا صبح تموم نمیشه ، همینا باعث شد از چشمم بیوفتن‌ و دیگه نتونم دوستشون داشته باشم 

اما خب چون بعد از مدتی من دیگه به همسرم علاقه پیدا کردم نتونستم جدا بشم ازش 

بخدا همه اینایی که گفتی من دوسال همینجوری رفتار کردم نتیجه شد چی ؟ دخاااالت خیلی زیاد در زندگیم ، تی ...

اوه دیگه مادرشوهرت خیلی داغونه...رها کن ...تمرکزتون روی ساخت خونه و جدا شدن باشه...برید از اونجا بلکه ذهنتون اروم شه یکم

اصلا همسرم اینجور آدمی نیست عزیزم ، اصلا اینو بگم میگه بیخود ، بشین سرجات ، نمی‌خواد آشتی کنی،‌ کم ا ...

خب پس خیلی بی سیاست هست

اشتباه میکنه

اگر همکاری میکرد خوب بود

حالا سر بسته یه اشاره بکن شاید قبول کرد

اگر قبول نکنه هم عوضش بعداً نمیتونه بگه تو باعث شدی

قهر بمونیم 

اوه دیگه مادرشوهرت خیلی داغونه...رها کن ...تمرکزتون روی ساخت خونه و جدا شدن باشه...برید از اونجا بلک ...

آره بخدا دوساله عروسی کردیم ، نه لباس درست و حسابی خریدیم نه یه بار مسافرت رفتیم نه هیچی ، که یکم پول جمع کنیم برای خونه