2777
2789

ظهر گفتیم نوشابه بگیر گفت بخدا قسم ندارم انقدر دستم خالی شده همین خوراکی که تو خونه هست رو فعلا قناعت کنید ببینم میتونم قرض کنم از کسی 🥲💔

من پشت کنکوریم ۱۹ تا درسو باید برم بزرگسال (نپرسید چرا حالم داغون بود افسردگی داشتم الان بهترم)

از اول مهر ثبت نامش شروع میشه و من فقط پونصد هزارتومن توی کارتمه!! 

رفتم سئوال کردم واحدی ۸۰ هزارتومن میگیرن (مثلا زبان ۴ واحده ، جامعه ۲ واحده)

من اگه الان نتونم ثبت نام کنم باید ارزوی ترمیم معدل و کنکور رو ب گور ببرم چون خبر مرگم دیپلم ردی شدم 😔😭💔

کسیو ندارم قرض بگیرم و میدونم نمیدن 

چ کنممم؟؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو سرکار

از یکی بگیر 

خب تا دوماه دیگه قطعا پدرت پول دار میشه بازم

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

برو سرکاراز یکی بگیر خب تا دوماه دیگه قطعا پدرت پول دار میشه بازم

نمیزارن برم پارسال رفتم یکی دوماه دیگه نزاشتن 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چه شرایط سختیبرای رفع مشکلت صلوات فرستادم😥❤نمیتونی تا مهر یه کارپاره وقت بری؟

میتونم ولی اجازه نمیدن برممم 😔😔😭

مرسی عزیزمم

همشو همون اول نمیخوان

مطمئنی ؟؟ چجور باید پرداختش کرد؟

برو کار کن

دلم میخاد ولی اجازه نمیدن

نمیشه بری سر کار؟💔

نه ابجی میتونستم حتماا میرفتم 

احازشو نمیدن