2777
2789

ما باهم خیلی صمیمی بودیم عین برادرم میدونستمش 

تا این که یه هفته پیش بم  ابراز علاقه کرد و گفت  من چند ساله که دوست دارم 

منم محترمانه بش فهموندم که من از بچگی تو رو مثل داداشم میدیدم 

و جواب منفی دادم روز بعدش بم پیام داد که این چالش بود و جرعت حقیقت بازی میکردیم😐🤦🏻‍♀️

منم خیلی سرد جوابشو دادم و بش گفتم شوخیت خیلی جدی بوداااااا ولی خوشحالم که فقط یه چالشبود ولی دیگه از این شوخیا با من نکن 

گذشت تا یه هفته نه من بش پیام دادم نه اون خیلی دلتنگشدم تو این یه هفته😂

بعد یه هفته هم که پیام داد بش گفتم برو همون گوری که تا الان بودی🥲

الانم اون انگار نفهمید چی گفتم😐🤦🏻‍♀️ گفت چیز بدی ازم شنیدی یا من حرف بدی بت زدم؟

وای الان من دیگه نمیدونم چه جوابی بهش بدم😂

الان چی بگم در جوابش؟

اینم بگم که منم دوستش دارم و نسبت بهش بی میل نیستم من ردش کردم چون هردومون سنمون کمه من ۱۸ و اون ۱۷ معلومه اگه رل بزنیم رابطمون پایدار نمیمونه و زود به کات کردن ختم میشه 

الان میترسم چون جواب رد دادم کلا بیخیالم شه😭

چیکار کنم بنظرتون چجوری باشبرخورد کنم

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

بگو یه هفتست از دخترعموت خبر نگرفتی گمشو

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری که تو برخورد کردی فکر کرده تو جای دیگه ای دلت گیره

و چالش هم نبوده بخاطر اینکه غرورش نشکنه و ضایع نشه اینطوری گفته

سعی کن مثل قبل رفتار کنی همون رابطه خواهر و برادری تو نگه داری

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بکش بیرون از این

ادم قحطه تو فامیل کراش میزنین

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا