2777
2789

من ازدواج کردم دوتا بچه کوچک دارم

هر ده روز یکبار میرم خونه بابام یکی دو شب میمونم میام

۹۰ درصد مواقع هم در حد پیک نیک  ناهار یا شام میریم پارکی جایی

این سری مامانم با بابام یکم بداخلاق بودن باهم سر ی مسئله ی 

بعد مامانم میگفت بریم ی جا ک دورتر بود بابام میگفت بریم جای ک نزدیکتره 

هر دو جا هم یه مدله تقریبا

بابام از مامانم می‌ترسید زیاد گیر نمی‌داد ولی تو حیاط یکی دوبار بهم گفت خیلی اذیتم میکنید شیری ک‌خوردم و از دماغم میارید بیرون(ی طور ضرب المثل هس)

اخه الان تو این ساعت تا بریم برسیم اونجا نصف شب میشه 

(صبح هم قرار بود با بابام بریم کارهای اداری منو ردیف کنیم)

خلاصه تو ماشین بابام گفت بریم فلان جا(همونی ک خودش میگفت) منم واس این ک بابام حرصش درنیاد و حس نکنه ما بهش زور میگیم گفتم اره بریم ک زودم برگردیم

مامانم و داداشم ناراحت شدن

سر شام تو همون پارکه مامان و داداشم بحث میکردن ک الان فلان جا بودیم بیشتر خوش می‌گذشت یهو مامانم ب داداشم گفت اینو(یعنی من) ول کن این دو رو هس

ناراحت شدم ولی خندیدم چیزی نگفتم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

حالا الان دو سه روز میگزره 

مامانم یا بابام تا حالا چیزی بهم نگفته بودن

سر یه داستانی مامان و بابام از هم بد جور دلخورن دعواشون هم شده دو بار

واس همین بابام چپ میرفت راست میرفت مامانم ی جوری گیر میداد بهش

منم میدونم بابام ادمیه از این رفتارار ها ناراحت میشه ب دل میگیره نمیگه نمیگنه نمیگه تا بلاخره ی جا بد حرصش درنیاد

واس همین من مراعات بابامو کردم ک پس‌فردا ک من میرم خونه با مامانم بحثشون نشه سر این موضوعات

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم همین طور بود عزیزم توقع داشت همیشه حرفش رو تایید کنم

ما هیچوقت بحثمون نشده بود

اولین باره

حس بدی دارم

من خیلی هواشونو دارم والله با شوهرم تا مرز طلاق دعوامون میشه هیچی نمیگم بهشون ناراحت نشن

ولی اونا تا ی بحث کوچیک میشه مامانم منو درجریان میزاره خیلیم غصه میخورم

ما هیچوقت بحثمون نشده بوداولین بارهحس بدی دارممن خیلی هواشونو دارم والله با شوهرم تا مرز طلاق دعوامو ...

مامانت باید خودش ملاحظه کنه مشکلاتش رو بهت نگه دیگه کسی که ازدواج می‌کنه معمولا خودش انقد مشکلات داره که به مشکل بقیه نمیرسه

نه عزیزم خیلی اهمیت نده بعضی حرف ها رو ادما همینجوری میزنن فکر نشده بدون منظور خاصی 

چرا باید حرف مامانتو خیلی جدی بگیری اخه 

پدر و مادرها از این بدترشم هم میگن اما ته دلشون چیزی نیست

نه عزیزم خیلی اهمیت نده بعضی حرف ها رو ادما همینجوری میزنن فکر نشده بدون منظور خاصی چرا باید حرف مام ...

اخه راستش هیچوقت حداقل بمن چیزی نگفته بودن

فحشم میدادن ولی از سر شوخی

ولی اینو ب دل گرفتم

حتی گریه هم کردم وقتی تنها شدم