2777
2789

اقا خیلی عجیبه من کارمندم یه اقا هه که مرد خوبیه نشست تو مطب که بره تو من باهاش گرم بودم یعنی میشناختیم بحث رفت سر ازدواج من نمیدونم چرا فضولیم گل کرد گفتم شما چرا زن نمیگیری گفت هیچ کی دیگه نمیگیره 

گفت زن های الان 

خونه 

ماشین 

درامد بالا 

عقد کنون 

نامزسورون 

بله برون 

عروسی 

پاتختی 

میخوان خرج شکم و لباس و ارایشگاه و باشگاه میخوان 

انتظار دارن روز اول پدر و مادرت قطع ارتباط کنی 

مسافرت ببریشون 

طلا بخری 

تازه مهریه هم میخوان 

گفت بعد به ازاش چی میدن 

گفت یه کار خونس که الان مد کردن میگن وظیفه من نیست میگن برو کلفت بگیر یکی نیست بگه تو برو حمال و بره بگیر برو راننده بگیر نه شوهر 

گفت یه کار خونس که اونم یا انجام نمیدن یا ناقصه میگن بیا کمک 

یه جهزیهس که که باباش میده اونم تازه اونم ناقصه ۵ تا بزرگ رو من باید بدم

یه تمکین هست منظورش جنسی بود گفت الان که دوست دخترای الان و اون هایی که کارسون اینه زیادن 

من گفتم این حرفتون اشتباه هست اون ها مریضی دارن گفت میتونی ببریشون بیمارستان یه ازمایش بدی معلوم بشه خوب بود میبری نبود یکی دیگه رو سوار میکنی 

گفت تتوو با این شرایط حاضر بودی ازدواج کنی

بعد هم بگن ما عمر و جوونیمون رو گذاشتیم یکی نیست بگه شوهرتون عمر.  جوونیش رو به پاتون نریخت 

بعد میگن زندگی مشترک 

بکی نیست بگه با اینا کجاش مشترک ۸۰ ۹۰ درصد سر من خراب شده 

گفت اینم دخترای الان گه دو تا ارایش میکنن فاز کوسه میگیرن 

و جز ارایش کردن و غیبت کردن کار دیگه ای بلد نیستن 

گفت زن بگیری هیچ بهت اضافه نمیکنه جز خرج و بار اضافه

من هنگ کردم اصلا نمیدونستم اینقدر دلش پره پیش ما راست هم میگه ۸۰ درصد پسرامون مجردن و خیلیاشون توان مالی ازدواج ندارن 

اون هایی که دارن از ترس مهریه و خیلی چیز های دیگه وزن نمیگیرن 

اخرم گفت همون طور که شما زن ها میگین خیلی از مردایی الان صلاحیت ازدواج ندارن 

از نظر مردا خیلی زن ها صلاحیت ازدووج ندارن و بدرد نمیخورن 

من موندم چی بگم اینقدر دلش پر بود 

سنش بالا هست و منظور نداره و خیلی نرده خوبیه ولی اینقدر رو فکر نمیکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خودشم خودشاخ پندار بوده   مگه حالا پسرا همه اینایی ک گفته انجام میدن    گوششون ک تو دست مادرشونه  پول هم ک شپش تو جیباشون ملق میزنه   مسافرت ک ماه عسل هم نمیبرن  تالار و عروسی اگگگگگ بگیرن ک با پول شاباش مردم میدن   خونه و ماشینم ک منتظرن دختره فراهم کنه    زن باید با شغل خوب بیاد هم بیرون کار کنه هم بچه داری هم کارای خونه

همه ی بیماری ها که همون لحظه مشخص نمیشن...مثلا اگه یکی همین الان ویروس ایدز وارد بدنش بشه ۶ ماه طول میکشه تا جواب آزمایش مثبت بشه....اما ناقله و میتونه بقیه رو مریض کنه....بعد اینکه میگفتی نترس دخترها خودشون میدونن که پسرهای الان توان اینجور ریخت و پاش هارو ندارن....اونجوری میگن که پسر ها حداقل تلاششون رو بکنن...وگرنه اگه واقعا نظرشون روی همه ی اون موارد بود،خیلی وقت بود که ازدواج کردن کنار گذاشته شده بود.....

دوما مردی که تفکرش اینه برای رفع نیاز جنسیش میره سراغ خانم های پولی،آدم خوبی نیست

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

حالا من شاغلم 

خواستگار سنتی  داشتم که قرار بوده نصف هزینه هاهم بدم ( حقوقم رو بیارم داخل زندگی)

اما از اون ور اونا راضی نمیشدن کار خونه و بچه داری و مهمون داری کنن و همه رو وظیفه من میدونستن

خب مگه منم دیوانه ام باهاشون ازدواج کنم ؟! 

میفهمم ولی خب متاسفانه همه این حرفا مال وقتیه که به ما کارمندا میرسن

وگرنه تو برو یه باغ تالار رندوم میبینی تا دوماه آینده کامل رزرو شده

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من چرا باید هم برم سرکار و پولم رو بیارم تو زندگی 

۱ـاز اون ور بچه بزرگ کنم ( زایمان ، شب بیداری ها ، مریضی های بچه ، اینکه هر ۲ ساعت از خواب بیدار میشه باید تا ۴۵ دقیقه شیرش بدی و یه خواب پیوسته نداری و صبحش هم باید بری سر کار ، کولیک و از پوشک گرفتن ، چهار شب دیگه بره مدرسه مشق تمرین کردن و.....)

۲ـ ته هفته بیام مهمون داری کنم ( قبل اومدن مهمون باید خونه تمیز کنی ، بری وسایل بخری ، بیاری بپزی ، سفرندازی و جمع کنی و کلییی ظرف بشوری و بعدش رفتن دوباره خونه تمیز کنی ) 

۳ـ هر روز بعد کار بیام خونه غذا درست کنم 

۴ـ اون وسطا توقعات بیجایی که از زن دارن رو تحمل کنم 

به خودت برس و ...... 

و خانواده اش هم تحمل کنم 

۵ـ همیشه نگران این باشم که اگه بمیره یا خیانت کنه 

باید ازش طلاق بگیرم و بچه ها رو تنهایی بزرگ کنم و از پس هزینه ها شون یک تنه بر بیام ( چون اون اگه به بچه اهمیت میداد خیانت نمیکرد پس بچه ها هم گردن منه) 

به نظرم بهتر بود بهش میگفتی همون با خیابونی ها بمونی برات بهتره 

راجب همه ک صدق نمیکنه والا من شوهرم ازدواج کرد طعم زندگیو چشید و شروع ب پیشرفت کرد همیشه هم میگ زندگیم بعد تو شروع شد 

هنوزم زن زندگی پیدا میشه 

ولی چیزایی ک گفته زیاد شده ادم زیاد میبینه حق داره بترسه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️