2777
2789
خیلی بدم بچه بخوای باید هزار جور کار بکنی دکتر تنبلی داری یا کیست

من دوست دارم هرچه زودتر یائسه شم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو نی نی نمیخوای یا داری؟

مجردم 

به احتمال زیادم تا اخر عمر مجرد میمونم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

درد میکشم الان یک ماهه تو پی ای هستم آرزومه دیگه بشم 😂😂😂

عزیزم کف پاتو حنا بذار سه روز پشت سر هم ، حتما می شی می گن برا باز شدن قاعدگی عالیه تازه کیست و عفونت رحم رو هم برطرف می کنه کسانی که یائسگی زودرس گرفتند رو درمان می کنه سودا و بلغم اضافی بدن رو هم از کف پا می کشه بیرون و هم مریضی های روانی مثل افسردگی و بدبینی و اینارو درمان می کنه و از بین می بره هم باعث سلامت و جوانی و روشن شدن پوست و بدن و کارکرد عالی همه ارگانهای بدن میشه چون کف پا با همه ارگانهای بدن در ارتباطه فقط نکته ای که هست اینه که باید حنا اصل باشه از اون حناهایی که رنگ می دن و توی کیسه نخی هستند از اون قدیمیها ، حنای بی رنگ یا حنای هندی به درد نمی خوره در ثانی تو روز بذاری شب نباید بذاری می گن اگه می خواید رنگ پس نده یه کم روغن زیتون بهش اضافه کنید 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️

طرز تهیه اش هم اینجوریه که دو سه قاشق حنارو با آب جوش جوش میخیسونی طوریکه یه خمیر نه خیلی رقیق نه خیلی سفت ، (یعنی وسط این دو تا یه جوری که بشه به کف پا بمالی و روش بمونه) بعد که خمیرت درست شد سه ساعت تمام روشو با دستمالی چیزی می کشی و می ذاری یه جای گرم تا دم بکشه و رنگ پس بده بعد سه ساعت ورمی داری می زنی کف پا و پاتو کیسه فریزر یا نایلون می کشی و از روش جوراب کهنه می پوشی تا نریزه و صبر می کنی حداقل دو ساعت و حداکثر شش ساعت از روش بگذره بعد پاهارو با آب  ولرم می شویی و با هر روغنی که دلت خواست چربش می کنی اگرم دلت نخواست که هیچی 

من دوست دارم هرچه زودتر یائسه شم

وااااااااااااای نگو یائسه شدن انقدرررررررررر مشکلات داره که آدم آرزو می کنه ماهی صدبار پریود بشه من جدیدا دکترم گفته دچار یائسگی زودرس شدی نمی دونی چقدررررررررررر بده یه ماه دو بار پریود می شم یهو ماه بعدش می ره تا دو سه ماه نمی شم و گرگرفتگیهایی می یاد سراغم که نگو انگار یهو آتیش می گیرم و شرشر عرق می ریزم فک کن وسط گرمای تابستون چه بلایی سر آدم می یاد تازه یه بار تو روز هم نیستا دم به دقیقه گر می گیری از اونورم از وقتی پریودام نمی یاد موهای جلوی سرم ریخته دارم کچل می شم می گن تاثیر یائسگیه بعدشم نمی دونی چه تاثیرهای بدی روی اعصاب و روان آدم داره یه حالتهایی به آدم دست می ده که صبح تا شب از شدت عصبانیت دور از جون پاچه می گیری بعد که خشمی که اومده بود سراغت از بین می ره و تخلیه میشه تا ساعتها مغزت درد می گیره و اصلا انگار انرژیت تخلیه شده یه جوری از دنیا سیر میشی که هیچی نمی تونه سر حالت بیاره ، از اونورم پادرد و کمر درد بدجور که پدرتو درمی یاره یا خشکی.و.اژ.ن و از بین رفتن م.ی.ل ج.ن.س.ی و آویزون شدن س.ی.ن.ه ها و چروک شدن زیر چشمت و پوستت که هر روز که می گذره بیشتر شبیه پیرزنها میشی و هزار تا مشکل دیگه ....به نظرت اینا قشنگند که آرزو می کنی زودتر یائسه بشی ؟

هر چی پیش روته عالی باشه و از زندگ راضی باشی

مرسی🌹🌹 تو هم بهترین ها برات پیش بیاد و همیشه از زندگیت راضی باشی

وااااااااااااای نگو یائسه شدن انقدرررررررررر مشکلات داره که آدم آرزو می کنه ماهی صدبار پریود بشه من ...

چند سالته؟ 

من خیلی دوست دارم یائسگی زودرس بگیرم

منم که یائسه نشدم هنوز زیاد عرق میکنم یهو بدنم داغ میشه موهام استرس بگیرم میریزه ولی با رزماری خوب میشه ریزش مو رزماری رو امتحان کن منم خیلی عصبانی میشم سریع و خیلی بی حالم اکثر روزها از بچگیم این مشکلات رو داشتم

پیری با بالا رفتن سن رخ میده تقصیر پریود نیست یکی از دخترای فامیلم اصلا پریود نمیشه ولی خیلی خوشگله چون جوونه 

چند سالته؟ من خیلی دوست دارم یائسگی زودرس بگیرممنم که یائسه نشدم هنوز زیاد عرق میکنم یهو بدنم داغ می ...

گلم چهل و سه سالمه می گن زیر چهل و پنج نباید یائسه بشی زودرسه مال من تز ۴۱ سالگی شروع شده 

حتما رزماری رو امتحان می کنم مرسی که گفتی ❤️

حرفت درسته ولی زن تا موقعی که پریود میشه جوونه چون با قطع شدنش مقدار استروژن کم میشه و کلاژن سازی متوقف میشه و پیری شروع میشه

گلم چهل و سه سالمه می گن زیر چهل و پنج نباید یائسه بشی زودرسه مال من تز ۴۱ سالگی شروع شده حتما رزمار ...

اون قدرم سریع ادم پیر نمیشه بعد یائسگی 

لوسیون رزماری باریج اسانس هربار استفاده کردم نتیجه مثبت دیدم یه مایع هست که باید به پوست سر جایی که موها درمیاد بزنی و ماساژ بدی یه داروی گیاهیه از گیاه رزماری گرفتنش تو کارخونه تولیدش کردن ولی گیاهیه

من الان از نظر روحی مثل پیرام برام مهم نیست ظاهری هم پیر شم