2777
2789

بیوتین بنپانتن؟

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

اره

دردش یه ثانیه بیشتر طول نمیکشه

حدودا مثل پنی سیلین دردش

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی خودسرانه نبایداستفاده کنین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه بابا ،من دیشب دوتا زدم ترکیبش نکن اگر دوتا هستن جدا جدا بزن ترکیبی ی کوچولو ممکنه درد داشته باشه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اره همینه

برای مو عالیه بزن درد نداره خیلی ک نترس

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نه بابا ،من دیشب دوتا زدم ترکیبش نکن اگر دوتا هستن جدا جدا بزن ترکیبی ی کوچولو ممکنه درد داشته باشه

دیگه پرستاره باید بزنه خودش نمیدونم چیکار میکنه ولی امیدوارم درد نگیره کیترسم

وای خدا😢😂

نترس عزیزم

البته اینو ترکیبی هم میزنن که یکبار تزریق بشه

من یه دوره استفاده کردم متاسفانه برام تاثیر نداشت

ان شالله که برای موهای شما خوب باشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
استرس گرفتم میترسماصلا میگم ولش کن بزار موعه بریزه😂

ن بابا بزن من عروسیمون میزد خیلی راضی بود همش بهم میگفت با داداشم که منم بزنم اما انقد درگیر بچه و اینا بودم فراموش کردم الان گفتی یادم اومد چند گرفتی؟