2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم یا نه

78 بازدید | 5 پست

من از صبحه پیاده رفتم افتادم دنبال کارای وام همسرم ک بره بده برای خودش یچی بخره چون مرخصی نمیتونست بگیره من رفتم بخدا از ۸ تا ۲ یعنی من پیاده هی از اینور شهر ب اونور شهر پاهام کبود شده کلا باد کرده الان 

(دیشب من کلی گفتم فردا زود بیا ۵ بیا ک برقا رفت من تنها نباشم میترسم گفت ن فلان بسار داد زد سرم)

اومدم زنگ زدم کی میای میگه من یا ۵ میام با داداشم میرم بیرون یا ۸ میام😐گفتم من از صبحه دارم میدوعم برای کارای تو بعد دیشب متتتو کشیدم زود بیای خونه داد زدی سرم الان خودت بریدی و دوختی میرم بیرون بخدا من التماس میکنم منو تا سرکوچه ببره حوصلم سر رفته نمیبره ته تفریحمون خونه مامانشه اونم باید کلی حرف بخورم برگردم

فک کنین من تو این‌گرما افتادم دنبال کار این بعد زنگ زده چونکه وامش اوکی نشد مشگل از ضامن بوده زنگ زده به من میگه گمشووووو برو خونه تو اون وضع من ک با گریه دیگه خیابونارو اینور اونور میکردم مامانمو تو خیابون دیدم از شدت درد پا زدم زیر گریه گفتم دارم میمیرم سریع برام تاکسی گرفت پولشم داد بعد تو این حال من این اقا به فکر تفریحهه با داداش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه اوللازم نبود بری دنبال واماشتباه دوملازم نبود پیاده شهر طی کنیخودت برای خودت ارزش قائل باش تا ...

کوچه پس کوچست اسنپ قبول نمیکرد 

باید تو کوچه دنبال کافینت میگشتم منم هیجارو بلد نبودم یبار برام اتفاق بدی افتاد دیگه در نیومدن بیرون حتی خیابون اصلیای شهرمم بلد نیستم با مپ دنبال کافینت بودم🫠