2777
2789
عنوان

برادری که هر شب میاد خونمون

1616 بازدید | 95 پست

خانما لطفا بیایید.

من مجردم همه کارهای خونه رو میکنم.

برادرم هرشب با زن و بچه ش میاد خونمون.الان چندماه بعد از شام میاد.مگرنه چند سااال هرشب به شام میامد.

خسته شدم دیگه.با هیچکس حرف نمیزنم.خودمو حبس کردم داخل اتاق.توقع دارن از منی که دختر بزرگیم.با دختر سه سالش بازی کنم.منم دیگه اونا میان نمیرم سلام بدم.

کارم شده بود هر شب کلفتی هر شب پذیزایی

خانوادمم درکم نمیکنن میگم بابا یه شب شما برید.منم ادمم میخوام ارامش داشته باشم.با خیال راحت فیلم نگاه کنم

بچه شونم فوق العاده بی ادبه.پدر مادرشم یکسره سرشون توو گوشیه.با کسیم حرف نمیزنن.اگرم بزنن فقط دیگزان مسخره میکنن پشت سرش حرف میزنن.منم حال نمیکنم 

همه بهم میگن ازدواج کن از دست خانواده ت راحت بشی😞

اره ازدواج خوبه

ولی خوبش خوبه

مراقب باشه از چاله تو چاه نیفتی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری من از وقتی بچه دارشدم ده روز یه بار میرم خونه ی مادر خودم بچه م هم خیلی شیرین و باادبه همه چیش هم با خودمه از هیچکس هم انتظاری ندارم

اونا دیگه مهمون نیستن صاحب خونه ن والا