لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2952 عنوان سلام خانما ما داریم میریم مسافرت ولی یادمون رفت کولر آبی رو خاموش کنیم خطرناکه 735 بازدید | 42 پست 4روز شمال هستیم ولی یادم رفت کولر رو خاموش کنم نگرانم الان چی میشه یعنی ؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹 1404/05/29 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستاخیزکائنات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 20873 هی برق قطع و وصل میشه خدای نکرده اتصالی نکنه من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
nnnnnnniii عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1145 هیچی هشت کیلومتر مربع آب هدر میدید برق کل مملکت قطع میشه ولی کولر شما سالم میمونه
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2952 اگر کلیدتون دست کسی هست بگید بره خاموشش کنه کلید دست کسی نیس گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2952 امکان اتصال وخطرات بعدش هست وای دیگه خیلی دور شدیم. یادمون نمیاد خاموش کرده باشیم یا نه. ولی خونه باشیم یکسره روشنه. گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2952 بگید همسایه یا فامیلی کسی بره خاموش کنه هیچکیو نداریم اونجا گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
zzzzxxxxxxx عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1166 ممکنه باعث آتش سوزی بشه اگ نمتونین به کسی بگین بره خاموش کنع زنگ بزن اتش نشانی بگین همچین اتفاقی افتاده میرن خاموش میکنن
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2952 اگر کلیدتون دست کسی هست بگید بره خاموشش کنه هیچکیو نداریم اونجا گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2952 ممکنه باعث آتش سوزی بشه اگ نمتونین به کسی بگین بره خاموش کنع زنگ بزن اتش نشانی بگین همچین اتفاقی افت ... اتش نشانی چحوری میره خاموش میکنه؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
amirisara عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 6168 هیچکیو نداریم اونجا همکارهمسری،کسی نیست از بالای دیواری چیزی بره تو خاموش کنه، یا مثلا صاحبخونه ندارید؟