2777
2789

والا دیشب باهاش حرف زدم یهش گفتم من یک سال نیم خونه پدرم نرفتم  همینجوری برم خونه بابام یا برا همیشه گفت برا همیشه بعد دید که جدیم بلیط بگیرم اولش بهونه اورد پولش گفت حالا ندارم بدم گفتم صد بیست تومن چیه بعد گفتم یا سوار اتوبوس میشم اونجا بابام پرداخت میکنه یا از دوستم صد بیست تومن میگرم بلیط میگرم ، اونجا رفتم به بابام میگم جریانمون بعد میگم اون پرداخت میکنه پول دوستم . این گفتم سر پول الکی من نپیچونهرک بگه حرفش. گفتم قطارم نشد با اتوبوس میرم شنبه یکشنبه . بعد گفت حالا وایستا نگیر شب میام حرف میزنیم نمیدونم خودم یجوری شدم همش دلم میخواد بگه نمی‌خوام باهم بمونیم جدا شیم . چون همیشه یه امیدی تو دلم بود درست شه رابطمون الان اون امیده از بین رفته بسکه یه سال نیم شوهرم من عین مهمون نگه داشته خونش دلم زده شده هنوز دوس دارمش عذاب میکشم از جداییمون ها گریه هم میکنم ولیی  قبلا من فقط یچیز نگه میداشت تو این رابطه اونم امید به درست شدن بود اما هیچوقت به نظرم دو دل بودن شوهرم برا اینکه باهم بمونیم یا جدا شیم نمیخواد درست بشه همیشه من میخواد تو این عذاب نگه داره خیلی درست بشه شیش ماه تا یه سال دوباره میخواد دو دل بشه جدا شیم بمونیم

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

میگم دلیل جدایی چیه میگه تنوع طلبی خودشیفتگی خودشم قبول داره شخصیت خودشیفته داره بس که تو موقعیت ها مختلف صحبتا روانشناس هارو بهش گفتم گفتم ببین تو هم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه سخت خب یه مدت دور بشین از هم ببین چی پیش میاد

فایده نداره بعد اینکه بر میگردم همون اش همون کاسه یکم دور میشم دلتنگ میشه دوباره ..

عزیزم میدونم تو برزخی 

میدونم ما  کاربرای اینجا   بد قضاوتت کردیم 

ولی به نظرم چون بچه نداری جدا شو 

برو پی زندگیت 

این مرد یا یکی و پیدا میکنه ولت میکنه 

یا وقتی کامل از ریخت و قیافه و افتادی ولت میکنه 

یا مریضی هایی که داری به اوج میرسه ولت میکنه 

به نظرم یه مدت  قرص افسردگی بخور بذار 

ذهنت آروم شه بذار برو 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز    https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۹۰۷_۱۱۱۴۲۰_samsung_internet_5bva.jpg

عزیزم میدونم تو برزخی میدونم ما کاربرای اینجا بد قضاوتت کردیم ولی به نظرم چون بچه نداری جدا شو بر ...

دیگه مثل قبل ناراحت نمیشم قلبم درد بگیره اینا خیلی ناراحت شدن دارما اما قبلا ها در حد مرگ ناراحت میشدم اما الان از قبل بهترم دقیقا الان مردد به محض اینکه یکی پیدا کنه به سی ثانیه نکشیده میندازتم بیرون  مثل اونموقع که خیانت کرد میخواس فوری جدا شه 

دیگه مثل قبل ناراحت نمیشم قلبم درد بگیره اینا خیلی ناراحت شدن دارما اما قبلا ها در حد مرگ ناراحت میش ...

به نظرم هر جور شده یه مدت قرص اعصاب بخور 

بذار بیخیال بشی بذار برو 

برو کار کن حسابی به خودت برس 

این مرد اگه میخواستت بچه دار میشد ازت 

هزار تومن خرجت نمیکنه اونوقت بهش میگی شوهر ؟؟؟؟

فقط واسه رابطه نگه داشتت

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز    https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۹۰۷_۱۱۱۴۲۰_samsung_internet_5bva.jpg

یعنی میگه برگرد بعد دوباره همین راه و میره

اره بابا کلیم قول میده .. زندگیمونم دچار یکنواختی شده بس که ده ساله حتی سیزدهیه سال نشد با خانوادش بریم بیرون دیگه با منم نرفت بیرون چه برسه به روزا عادیمون ... که اصلا خوشی تفریحی نداریم خودش گاهن دوستاش زنگ میزنن میره باهاشون کافه رستوران لژ ولی  یا وقتی سر کار .. بعد همه نیازا ها خواسته ها خودش فقط براش مهمه من سر نیاز ها خیلی ضروریم باید دوماه سه ماه مدام التماسش کنم تا محیا کنه برام مثلا شارژ یا .. بیماری هامم ذره ای فکرش نیس میگم این سردرد نیستا فقط درد باشه لگنم دردش یعنی داره اسیب میبینه روماتیسم حمله میکنه به بافت خود بدن از بین میبرتش شوخی نیس اما براش اهمیت نداره  

به نظرم هر جور شده یه مدت قرص اعصاب بخور بذار بیخیال بشی بذار برو برو کار کن حسابی به خودت برس این م ...

والا رابطه هم من میبینه به خودم رسیدم اینا میل داره هااا اما از بس خود شیفتس برا رابطه هم من باید برم یه کار بر بود اینجا اونم دقیقاااا میگفت شوهرم خودشیفتس دقیقا خصوصیاتش مثل شوهر من بود تو رباطه تو زندگی حالا نه به شدت برا من ‌..