2777
2789

موقع خوابیدن و تو سالن که همه زنن حجاب اجباریه از صب تا شب؟ یا فقط واسه بیرون رفتن

و اینکه خانه امن چطور  و در چه شرایطی یه دختر زیر ۱۸سالو میپذیره؟

و درکل هرچی میدونین بگید.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

یعنی داخل خوابگاه حجاب داشته باشن؟ 

بعید میدونم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی داخل خوابگاه حجاب داشته باشن؟ بعید میدونم

تو ایران هرچیزی ممکنه😂💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران هرچیزی ممکنه😂💔

نه بابا تون برای توی فیلم هاست با حجاب مجبورن نشون بدن 

وگرنه اینجوری نیس 

خوابگاه ها دیگه وقتی همه خانم هستن با لباس راحتی ان 

حالا برای ورود وخروج شاید گیر بدن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میتونم بپرسم چ شرایطی داره برا پذیرفتن اگه میدونید چون توی تاپیکاتون دیدم پیگرین...شما چند سالتونه؟

میشه خصوصی بگم؟

نه بابا تون برای توی فیلم هاست با حجاب مجبورن نشون بدن وگرنه اینجوری نیس خوابگاه ها دیگه وقتی همه خا ...

اخه توی گوگل هم نوشته بود اجباری هست. و وقتی تو مدارسم ک همه دخترن اجباریه حتما خوابگاهم همینه دیگه.

اخه توی گوگل هم نوشته بود اجباری هست. و وقتی تو مدارسم ک همه دخترن اجباریه حتما خوابگاهم همینه دیگه.

مدارس فرق میکنه اخه 

حجابم میگم برای ورود و خرج نه واسه خوابگاه موقع خواب اخه ادم مقنعه بپوشه مثلا؟

قانون جمهوریی اسلامی گفته دختر در سن تکلیف در سن 9 سالگی به بعد حجاب اجباری داشته باشه🥴😒

آره ولی اونجا ک همه دخترن!!!!!