2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اول خودتون بگین چند تا کاربری دارین 

داشتن چند تا کاربری که جرم نیست 

ولی اینکه ازش سو استفاده بشه بده 

جدی نگیرین زیاد سایت و 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من که خدا رو شکر معروف نیستم اما با این حرف خیلیا رفتن زیر سوال 

درست نیست 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باشه 🙂

😘😘

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

برای خودم پیش اومد وسط بحث این که «۹۰% مردا خیانت کار هستند» رفت. با اکانت دیگه اومد ادامه داد. با همون لحن. بعدش ۲ تا اکانت دیگه اومدند گفتند که فلانی راست میگه.

حالا تاپیک ۴ روز قبل بوده، تاپیک با موضوع متفاوت که کسی توش آنلاین نیست، وقتی توی صحبت به بن بست خورد یه دفعه ۳ نفر اومدند حرفش رو تایید کردند و رفتند. تابلو بود...

حالا اول خودتون بگین چند تا کاربری دارین داشتن چند تا کاربری که جرم نیست ولی اینکه ازش سو استفاده بش ...

اینکه اینجا بگم بابام دکتره

و اکانت واقعیم بگم بیکاره  عیبه  👌🏻

من    و   تو   

ارزو چطورهههه🤣بهتری؟

آره خوبم سیسی 

خودت چطوری

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

منم زیادمیشناسم حتی زن نماهاروشایددوس داره باکاربری دیگه ناشناس بیان اشکالش چیه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خب شما خوشتون میاد تو زندگیتون کسی دخالت کنه سرش و بندازه تو خونتون و زندگیتون؟اکانت هرکس به خودش مر ...

برای منم سؤاله. کاربری هم جزو اطلاعات خصوصی محسوب میشه؟
یا چون سایت عمومیه اشکالی نداره بقیه هم بدونن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.