gjtgjhgy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 1073 عنوان خانوما مگه خط اعتباری قبض موبایل داره 41 بازدید | 5 پست خطم اعتباریه ولی این ماه صد تومن ازم کم شده نوشته: برداشت از کارت فلان جهت پرداخت قبوض از ممنظور از م همون موبایله دیگه ؟ 1404/05/29 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49126 چ بی اجازه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15156 ن مالیات حسابت هست منم ی بار ۱۰۰ از حسابم کم شد ..گفتم ب شوعرم گفت که هر چند ماه ی بار ۱۰۰ کم میکنن کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
gjtgjhgy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 1073 ن مالیات حسابت هست منم ی بار ۱۰۰ از حسابم کم شد ..گفتم ب شوعرم گفت که هر چند ماه ی بار ۱۰۰ کم میکنن آخه دوبار کم شده من نزدیک شیش ماهه این کارتو دارم تا حالا کم نشده بعد پنج شنبه یه بار پنجاه تومن کم شد الانم باز پنجاه دیگه کم شده
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15156 آخه دوبار کم شده من نزدیک شیش ماهه این کارتو دارم تا حالا کم نشده بعد پنج شنبه یه بار پنجاه تومن کم ... درسته ۱۰۰ میشه کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲