2777
2789

کجاها خوبه بریم؟با مادرا یا بدون مادرا؟

کی بابد حساب کنه؟با خواستگار قرار بیرون بزاریم جهت دیدن و اشنایی 

چون ندیدیمشون،فامیله فامیلمونن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرا برو 

غیر از کافه هم جایی نرو 

اسم پاک اوردن بگو من اونجا راحت نیستم 

تو کافه هم بستگی به مهمون نوازی و سرایط مالیشون داره اما من اگر خوسم نمیومد چایی و کلا ارزونترین رو سفارش میدادیم اگر خوشم میومد اون چیزی که دلم میخواست سفارش میدادم اما بازم گرون نباشع

مادرم به مادر طرف گفت که خونه میتونید بیاید بیرونم مشکلی نداریم چون جوونا فکرشون فرق دارهگفت به پسرش ...

بنظر من وقتی طرفم ندیدی و هیچی معلوم نیست قرار اول نرید باهاشون بیرون بهتره ...انشاالله هرچی خیره براتون پیش بیاد گلم

با مادرا برو غیر از کافه هم جایی نرو اسم پاک اوردن بگو من اونجا راحت نیستم تو کافه هم بستگی به مهمون ...

دیگ ی چلو کباب و جوجه ک گرون نیست

چای چیه

مردی ک نتونه پول یا چلو حساب کنه چ درد زندگی میخوره

بنظر من وقتی طرفم ندیدی و هیچی معلوم نیست قرار اول نرید باهاشون بیرون بهتره ...انشاالله هرچی خیره بر ...

اتفاقا چون ندیدیم بیرون گفتیم قرار بزاریم اول ببینیم اگر پسند شد بعد خونه

دیگ ی چلو کباب و جوجه ک گرون نیستچای چیهمردی ک نتونه پول یا چلو حساب کنه چ درد زندگی میخوره

دوست قشنگ دقت کن دیت اوله 

ممکنه انقدر ازریختش بدت بیاد که فقط بخپای زودتر چایی رو بخوری و فرار کنی 

نمیگیم نمیتونه پول شام بده ولی به عنوان دیت اول سما اودین اشنا بشین نه اینکه برید غذا بخورید برای غذا خوردن وقت زیاده