2777
2789
عنوان

کمک شوهر ب خانوادش

96 بازدید | 15 پست

ماهانه همسرتون به خانوادش کمک میکنه؟!

مثلا اگ حقوقش نوزده بیست باشه تازه هم ازدواج کرده باشین خونه ماشین نداشته باشین وسایل خونه هم تکمیل نباشه ولی بازم کمک کنه عکس الهام شما چیه؟!

ما تو ی ساختمون ولی جدا زندگی میکنیم مثلا اگ بخاد یک کیلو میوه برا خودمون بگیره برا اونجا هم میگیره کلا همینجوریه برا همه چی 

البته فقط میوه نیس

خوراک پوشاک همه چی 

یه هفته سرکاره وقتی میخاد بیاد خانوادش هم زنگ میزنن فلان چیزو بگیر بیار

واقعا وسط برج تو حسابش بیشتر از صد هزار نمیمونه 

من که هیچم این وسط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خونه بنام پدرشوهرته قضیش فرق داره مجبوره با این کار حفظشون کنه

خودمون خونه داریم ولی چون وسایلمون تکمیل نیس فعلا اینجا موندیم تا کامل بشه خانوادش هم خودشون خاستن 

خودمون خونه داریم ولی چون وسایلمون تکمیل نیس فعلا اینجا موندیم تا کامل بشه خانوادش هم خودشون خاستن

پس تازمانیکه برید تو خونه خودتون تحمل کن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
فکر نکنم به این زودیا بشه بریم با این وضعیت

فعلا صبوری کن عزیزم اشکال نداره بعدا خودت همسرت متوجه میشه نمیرسه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خانوادش هم برا عروسیمون هیچ کمکی بهش نکردن کلا رسم این خانواده برا همه پسراش همین بوده 

ولی الان چجوری ازش میخان نمیدونم حالا به اندازه کمک کنه من میگم مشکلی نیس وظیفشه خانوادشه ولی خیلی بیش از حده

من خدایی اگ همسرم اینکارو مبکرد برام اهمیتی نداشت

بالاخره اونام خانوادشن 

تازه کمک کردن ب پدر و مادر کلی برکت میاره تو زندگی 

کاش وقتی میخواین عکس بزارین همون پست اول بزارین🫤

من خدایی اگ همسرم اینکارو مبکرد برام اهمیتی نداشتبالاخره اونام خانوادشن تازه کمک کردن ب پدر و مادر ک ...

من بهش چیزی نمیگم ولی کاش همونقد ک برا خانوادش میکرد برا خونه زندگی خودش  هم میکرد 

من واقعا برام عجیبه این رفتار، اگه واقعا ندارن خب حرف جدا، اما اگر پدر شوهر زنده ست و حقوقی داره، نباید توقع داشته باشن کسی که اول زندگیشه از خرج خودش برای اونا بزنه. تو خانواده ی ما همیشه پدر و مادر به بچه ها کمک میکنن، نه برعکس.

اینجا کاملا برعکسه

خدایی ظلمه، اما خب چیکار میشه کرد. وقتی تا الان انجام داده و عادت کرده، نمیشه یهویی این رفتارو از سرش انداخت. شما یکم مدارا کن، ایشالا خونه خودتون که رفتین احتمالا کمتر میشه این مساله.

خدایی ظلمه، اما خب چیکار میشه کرد. وقتی تا الان انجام داده و عادت کرده، نمیشه یهویی این رفتارو از سر ...

انشاءالله با امید خدا

البته امیدوارم بخاطر کمکاش به خانوادش خدا مارو هم کمک کنه عاقبت بخیر بشیم