2777
2789

بچهاااا من سردرگممم

فقط هم یکبار دیدمش

درست میشم؟

کاملا هم نابلدم.درضمن فعلا دوستیم قراره آشنا شیم به قصدازدواج

به خودم گفتم تایه سال خانواده هاندونن خودمون باهم آشناشیم

بنظرتون خوبه؟

حقیقتش چهره ای زیاد به دلم ننشسته

البته شاید یکبار دیدن هم بی تاثیر نیست

اما خب طرف کارمنده یه ماشین معمولی داره یه مغازه ازخودش داره

بنظرتون مناسبه؟ توی ۲۴ ۲۵ سالگی

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ظاهر برام خیلی مهمه.به دلم نشینه طرف بقیه شرایطش کنسله برام

شما الان خودتون توی رابطه این؟

خیلی شنبدم میگن چهره بعد یه مدت به دل میشینه

اگه اینجوریه باید با بازیگرای ترکیه ای ازدواج کنم😂😂

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

شما الان خودتون توی رابطه این؟خیلی شنبدم میگن چهره بعد یه مدت به دل میشینهاگه اینجوریه باید با بازیگ ...

نه گلم کسی که از اول به دلت نباشه بعدا هم به دلت نمیشینه.اره تو رابطه هستم 

حالا بیشتر آشنا شو بعد تصمیم بگیراره اوکیهبیشتر وقت بگذرونید میشناسیش کم کم

ممنون دوستم

یکم میترسم

بعد همزمان انگار نمیدونم دارم چیکار میکنم بلد نیستم هیچیو

یکسال زمان زیادی که برای تو فاز قایم موشک بازی و خواهرانه میگم شناخت با این کافه رفتن ها شکل نمیگیره با این قربون صدقه ها شکل نمیگیره باید درست اصولی پیش بری 

و اینکه من نمیگم الان به پدرت بگو میگم زمان زیادی یکسال 

و دوما علاقه و کشش اولیه خیلی مهم جدی بگیر 

رابطه های سمی و یطرفه زن این حالت دلسرد میشه چون مرد دل زنوبدست نیورده و رابطه بنفع مرد یطرفس

دقیقا

من حالا میگم یه جلسه دیریم شاید وضعیت اینجوری نمونه..

ظاهر مهم نیس اما اینکه به دل بشینه خیلی مهمه بحث یک عمر زندگیه

والا چی بگم

نمیدونم به دل نشستن چطوریه

ولی نه برم میاد نه خوشم میاد

مثل یه آدم رندوم ک مثلا توی پارک میبینییی اینجوریم

نه گلم کسی که از اول به دلت نباشه بعدا هم به دلت نمیشینه.اره تو رابطه هستم

ممنون دوستم🥲🥲یعنی ب بار اول اکتفا کنم؟

ممنون دوستمیکم میترسمبعد همزمان انگار نمیدونم دارم چیکار میکنم بلد نیستم هیچیو

اوخی میدونممم عزیزم

نترس از هیچی 

به مرور این حست درست میشه زیبا

واسه بار اوله فک کنم حل میشه

مراقبت کن در کل 

خوشبخت باشی❤

میتونین ماهی صدام کنین🎀

یکسال زمان زیادی که برای تو فاز قایم موشک بازی و خواهرانه میگم شناخت با این کافه رفتن ها شکل نمیگیره ...

ببخشید دوست عزیز باحرفتون خیلی موافقم

ولی چطوری میتونم بشناسمش؟

واینکه چه مدت خوبه؟

من خانوادمو از دست دادم باهیچ کس راحت نیستم درمیون بذارم

خودممو وخودم

اوخی میدونممم عزیزمنترس از هیچی به مرور این حست درست میشه زیباواسه بار اوله فک کنم حل میشهمراقبت کن ...

قربونت بشمممم آخه من🥹🤍همچنین