2777
2789

یه ترفندی نشونم بدین ک بایه حرکت بزنم شوهرمو بیهوش کنم که رمز گوشیشو با اثر انگشت باز کنم خیلی مشکوکه تروخدا

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من شوهری مشکوکه که رمز گوشیشو همسرش نداره هر کاریم کنی بازم همچین آدمی به شدت مشکوکه اگه که هیچ چیزی تو اون گوشی نیست چرا نباید رمزشو همسرت بدونه

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

به نظر من شوهری مشکوکه که رمز گوشیشو همسرش نداره هر کاریم کنی بازم همچین آدمی به شدت مشکوکه اگه که ه ...

ربطی نداره من یه چیزایی تو گوشیم دارم که هیچوقت نمیخوام طرفم ببینه ربطیم به پسر نداره

خوب مگه زن و شوهر نیستید خوب چرا رمز گوشی همو نمیدونید؟!؟

با اینکه خوب نیست همش بردارند همو چک کنن ولی برای اینکه بهم اعتماد کامل داشته باشن و فکر بد نکنن داشته باشن بهتره 

چون کسی نزدیک تر از همسر به آدم نیست.

شاید هنوز دیر نیست...

ربطی نداره من یه چیزایی تو گوشیم دارم که هیچوقت نمیخوام طرفم ببینه ربطیم به پسر نداره

عزیزم این نظر منه  نباید حریمی بین زن و شوهر باشه رمز گوشی وقتی قفل باشه شک میاره بد دلی میاره و به نظر من اصلاً درست نیست

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

به نظر من شوهری مشکوکه که رمز گوشیشو همسرش نداره هر کاریم کنی بازم همچین آدمی به شدت مشکوکه اگه که ه ...

خوب همین دیگ اگ مچشو بگیرم راحت میتونم طلاق بگیرم

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬