2777
2789
عنوان

ماهی 15 تومن کمه واسه خوراک آیا

373 بازدید | 30 پست

زن داییم درخواست طلاق داده دلیلشم وضعیت مالی داییمه 

داییم 35 درآمد داره شهریه دکترای روانشناسی  آزاد زن داییم میده که پارسال قبول شده  ترمی چهل تومن سالب هشتاد 

خونه و دوتا ماشین هم دارن 

قسط و وام که میدن 20 تومنش میره 15 میمونه 

یه دوقلو هم دارن که مادربزرگم با خاله ام متاهل  که بچه دار نشده جمعشون میکنه و الان هفت ساله ان

میگه رفتم دانشگاه همه آقایون درآمد آنچنانی دارن تو نداری 

همه ماشین چی دارن تو برای من پراید خریدی 

من وشوهرمم نشستیم دعوا اینارو نکاه میکردیم درحالیکه بعد قسطامون ده تومن برامون به زور میمونه 🤣

خوشی زده زیر دلش

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقیه رو میبینن واسه چشم و هم چشمی میخوان طلاق بگیرن

یکم درک هم خوب چیزیه

بقیه مثل زنداییت جار نمیزنن ندارن گشنه آن واسه همین فکر میکنه همه همه‌چی دارن

هرچند بازم ندیده نمیشه حرف زد ولی باتوجه به تاپیکت

وقتی یه قرون تاحالا خودش درنیاورده فقط منتظره براش بخرن همین میشه:

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

زن داییت فکر کرده بیرون چه خبره، کسی که تازه وارد ی محیطی شده و به شدت تحت تاثیر قرار گرفته 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

به خاطر همین میگن هر دختری مناسب ازدواج نیست، هر خانواده ای مناسب وصلت نیست

بعضی خانم هابی لیاقتی خودشون و خانواده شون رو میخوان با شوهر کردن جبران کنن

خونه باباش هرچی بوده لیاقتش همونه

مقایسه کار خوبی نیس 

نمیشه که همه خوشبخت یا بدبخت باشن 

چه عجیبیه زنداییت 

توقع تیلیاردی داره 

خب یکی شاسی سوار میشه یکی پراید 

دنیا با همین تفاوت هاش قشنگه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حالا طلاق بگیره پولدارا صف کشیدن واسش؟

خودشم که شغلی نداره 

باید بره خونه پدرش با منت زندگی کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀