2777
2789

🗿🗿وقتی رسم دنیا همیست آمدنی رفتنیست !!!! 🗿🗿

●●● (( ● وقتی رسم دنیا همیست آمدنی رفتنیست ● )) پس چراااا آنقدر خشمگینی آنقدر پرخاشگری آنقدر خروشیده ای و تراشیده ای و خراشیده ای و قلل قلل جوشیده ای وووو••••• زندگگیی رو سوییچ استارت و شروعش رو نمیزنی و نمیچرخونی ؟؟؟؟ چراااا اون اثاثیه و جهیزیه و لوازم برقی و الکتریکی و الکترونیکی و ماشین لباسشوییت و ماشین ظرفشوییت و طلاهات و خودرو و اتومبیلت و موتورسیکلتت و دوچرخه ات و تلویزیونت و پلی استیشنت و لپ تاپ و ساختمان و اپارتمانت و سوییتت و شرکتت و دفترت وووو •••••• استفاده نمیکنی و همه رو پللمپ و وککیووم و تااککسیدررمیی شده کاور و روکش و پارچه و گوونی و طلقق کشیدی و مهمروموم کردی و چپووندی و پیچووندی که کییی استفادشون کنی ؟؟؟؟ بابااا اینهمه مصیبت و بلایا و مخمصه و پاپوش و بدبختی و فلاکت و مشقت و مضیقه و الاخونی و والاخونی و تشویش و شورش و اغتشاش و گلاویزی و دنگگ و فنگگ و مشتت و لگگد که زندگیمون بهمون تزریقق کرد و سااییده و جووییده و تووپییده و پووکییده شدیم که تحت کنترل و مدیریت و نظارت و رسیدگی و پیگیری و پیشگیری مااااا نبودش مثل سیلل و زللزلهه و اتیشسوزی و سقوط هواپیما و هلیکوپتر و تصادفات رانندگی وسایل نقلیه اتوبوس و مینی بوس و تاکسی و لوکوموتیو و قطار و مترو و موتور و ماشین و خیانتت و طلااقق و گگ••نن••جج بلعکس و چپککی بخونش وووو •••• برای تووو ککاافیی و وواافییی نیستش ؟؟؟؟ زندگگییی ککننن ففررششتتهه مررگگ ععززرااییلل پیشبینی نشده سورپرایزی میااد و بیبیدی و بابیدی و بووو میکنه و جررققهه میزنه و چیزی جر اسککلتت و استخوون ازمون نمیمونه ممااا ققننووس نیستیم که از گورستون و قبرستون زنده بشیمم و زااییده بشیمم مااا وقتی که به ااققمماا و ککممااا بخفتیم و بخسبیم ایستت میکنیم و متوقفف میشیم !!!! ●●● __\/__\/__\/__\/______ ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••