2777
2789

بچه ها راستش پارنترم بعد از چند سال میخاد بیاد جلو و خاستگاری کنه ، بعد اونا وضع مالیشون خوبه خونشون خوشگله دکوراسیون قشنگی داره اما خونه ما قدیمیه و وضع مالیمونم بدی نیست، اون خانوادش حداقل دیپلم و دارن خیلی فن بیانشون خوبه و فارسی صحبت میکنن اما من پدرم فوت شده مامانمم سواد ندارع و نمیتونه فارسی صحبت کنه و ب زبون لری صحبت می‌کنه و زیادم فن بیان خوبی نداره، بعد مامانم با یک آقای سن بالا ازدواج کرده که خیلی سنش بالاس ( بخاطر من ازدواج کرد با سن بالا چون میترسید با یک جووون ازدواج کنه چشم داشته باشه بهم  ) مثلا شوهرش ۸۰ سالشه 

خلاصه روم نمیشه جلوشون بیان خونمون و ببیینن یا بگن مامانش سواد ندارع و نمی‌دونم بلد نیس فارسی صحبت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه فارسی بلد نباشه کسی! ولی اصلاااااا خجالت نداره اگ خیلیییی تفاوت فرهنگیتون زیاده ک کلا کنسبش کن اگر قابل چشم پوشیه اشکال نداره عادی میشه کم کم پارتنرتم لر ان؟؟؟

مگه خانوادت خلافکارن یا کلاهببردار ؟

نامزد رونالدو ار ی خانواده فقیر پدر نامردش بخاطر مواد مخدر سالها زندانی بوده 

دیگه نامزدت از رونالدو که شاخ تر و ادم حسابی تر نیست !

ببین واقعا اینا همش ب اعتماد ب نفس ادمه

بخدا هرچی خودت بیشتر یزنی تو سر خودت تو این موارد 

بیشتر ب چش میان 

اصلا چیز خاصی نیستن مواردی که گفتی

تو فقط خودتو بالا بگیر

از همین الان اینطوری بزنی تو سر خودتو خوو کم بین باشی اونا هم تا اخرش اینطور میبننت

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..