2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بچه ها بزارین تجربه خودم رو بهتون بگم شاید بدردتون بخوره 

من با اینکه 17 سالمه و تو بلوغم ولی صورتم چندوقته اصلا جوش نمیزنه 

چون یه مدته کلا کرمپودر و رژگونه و اینارو کنار گذاشتم و اینکه شیرینی جات مضر اصلا نمیخورم 

با خرما و کشمش جایگزین کردم 

خیلی تاثیر دارهههه 

صورتت خیلی عالیه ولی واقعا چرا دماغتو عمل کنی ؟؟؟؟من هیچ ایرادی تو دماغت نمیبینم

گفتم تو تاپیک های قبل اکسم خیلی ایراد میگرفت ازم منم اعتماد بفنسم امد پایین اصلا 

گفتم تو تاپیک های قبل اکسم خیلی ایراد میگرفت ازم منم اعتماد بفنسم امد پایین اصلا

معذرت میخوام ببخشید 

ولی میگن قطبی قطبیو حل میکنه 

بدگل هم بدگل پذیره 

توانایی دیدن زیبایی داره 

من خودم دماغم بزرگه خیلی هم دوسش دارم پدر اونیم که مسخرش کنه درمیارم 

بعضیا از رو حسودی حرف میزنن

با آرد برنج میشه بگین

یه مقدار آرد برنج «حدودا یه قاشق سرخالی» رو با یه مقدار شیر و عسل قاطی میکنی، دیگه اون غلظت لازمش معلومه

یه رسپی دیگه ام دارم

آرد برنج و گلاب و خیلی کم زردچوبه رو  میکس می‌کنی... ولی زردچوبه رو خیلی کم استفاده کنیاااا

البته ببین، بعضیا هستن برنج و آسیاب میکنن به عنوان آرد برنج استفاده میکنن... این رو اونا جواب نمی‌ده

باید حتما بافت اون آرد برنجه شبیه آرد معمولی باشه 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

خب چطوری می‌زاری با چی قاطی میکنیدو اینکه برای تیرگی زانو خوبع

برای تیرگی زانو من لیزر و پاکسازی بدن رفتم که نتیجه داد و زانوم رو قبل خواب ابرسانی میکردمو پماد ترتینیون میزدم که خوب شد 

برای صورتمم گرفتم برنج و شهد عسلی که دوستم میفروخت زدم 

برنج رو اندازه کم میشستم که تموم بشه نمونه که بو بگیره اندازه ی کاسه ماست خوری میشستم دوبار فقط که نشاسته برنج نره توی دیگه کوچیک مهم نیست چقدر باشه اب میریختم پر میکردم این دیگ هایی که توش شیر گرم میکنن یا تخم مرغ اب پز میکنن اونو اب پر میکردم بعد حواسم بود اب برنج خشک نشه نمک و اینا هیچی نزن برنج و تو دستت میگیری نرم که شد برش دار اب و بریز دور تو دستگاه مخلوط کن به دو قاشق گلاب میریزی میزاری خوب میکس بشه من تو یه سه وعده استقاده میکردم اینطوری حالا اینطوری به پوستم میزدم

صورتمو که با صابون نارگیل میشستم خشک میکردم توی دستم برنج رو میگرفتم میمالیدم رو صورتم خیلی نباید رو صورت بمونه خشک بشه بخندی دیدی کش میاد صورتت بشور بعد اسکراب صورت میزدم بعد میشستم و اب رسان تمام الان نزدیک به ۸ ماهه روتینم اینه راضیم ازش 

اگه صورتت هم لک داره پماد ترتینیون بزن شبا حتما باید باشه قبل خواب من میزنم 

برنج عزیزپ

ببین اسی...

حدودا یکی دو قاشق برنج و با یه مقداری آب میریزی تو ظرف، بزار خیلی معمولی بوده

حدودا مقدار آب باقی مونده که از سطح برنج پایین اومد، بردار از رو شعله... بزار کمی به دما برسه

بعد حالا با هر وسیله ای که داشتی، برنج و عسل و به مقدار شیر رو میکس کن... ترجیحا شیر محلی نزن که بوش می‌کشه آدمو

میتونی یه مقدار روغن گیاهی «هر روغنی که استفاده میکنی» اضافه کنی... خیلی ام خوبه

از آب برنجه ام که میتونی ماسک مو درست کنی

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

معذرت میخوام ببخشید ولی میگن قطبی قطبیو حل میکنه بدگل هم بدگل پذیره توانایی دیدن زیبایی داره من خودم ...

دقیقا عزیزم حرفت واقعا درسسسسسته خیلی احمقم که بخاطر حرف های یک نر ناراحت میشم