2777
2789

وای به محض اینکه عمل کنه مهمون ززاد  برامون میاد😭   من  دست تنهام پاره میشم   میان شام  ناهارم میمونن   من از الان عزا گرفتم

مراقبت های خودشم هست😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه مون دوتا زانو باهم عمل کرد

شب تا صبح هیچ کدوم خواب نداشتن از بس بنده خدا درد داشت و داد میزد.

روزم باید راه می بردن. خیلی سخت بود . واقعا حتی برا عیادت یه ساعته هم سخت شون بود کسی بیاد.

چون باید همش خونه تمیز باشه. وسایل پذیرایی اماده باشه. ادم خودش مرتب باسه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

منم مامانم فروردین دوتا پاهاش عمل کرد ولی ما زیادیم برنامه ریزی کردیم همه ۱۰جلسه فیزیوتراپی داشت یکروز در میان ،  تقریبا تا سه هفته نوبتی خواهرا دوتا دوتا می‌رفتیم هم به مهمون برسیم هم به مادرم و نظافت خونه ، ولی  تنهایی خیلی سخته ،بنظرم بد عمل فعلا صداش در میارید تا بهتر بشه مامانت

مامان من. اول اینکه دکترش بایدحاذق و حرفه ای باشه بعدم به شدت بهش روحیه بدین تمااام ورزش هاشو باید انجام بده صبور باشین اینکه بشینه و نمیتونه و دردداره اصلااا و ابداا قبل از عمل تخت خواب براش اماده کنین حتما باید رو تخت بخوابه فیزیو تراپیا مرتب بره خلاصه حوصله با خرج بدین ارزششو داره

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸