2777
2789
عنوان

بنظرتون به پارتنرم پیام بدم

155 بازدید | 15 پست

دیشب پارتنرم داشت خیلی جدی راجب یه قضیه‌ی حرف میزد تو حرفاش یه‌زره مهربونیم نبود.. اون لحظه بهش گیر دادم گفتم چرا باهام خوب حرف نمیزنی.. اونم گفت خوب حرف زدم فقط این حالت حالته جدیی دارم میگم بدون خنده😐 سر همین دعوامون شد دیگ از دیشب پیام نداده بنظرتون خودم بهش پیام بدم؟ یا صبر کنم خودش پبام بده؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی لطفاً این اخلاق و نداشته باشید کلا فضای چت و مجازی چون حس واقعی طرف و نمی‌گیری ممکنه سوع برداشت باشه 

چون سرم اومده بهت میگم رو چیزای الکی دعوا نکنید و قهر نکنید چون از چشم طرف میفتید به هر چیز کوچیکی دعوا و قهر کنید.

اگه طرف و حضوری دیدید و میشناسید پس باید لحنش رو هم بدونید .

شاید هنوز دیر نیست...

چ زود زدن برجکت دلفین😂نشد میو میو کنی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خودم پاکش کردم😐

چراااا

فهمیدی مسخرست 

مررررد باش فقط😉

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مسخره نبود خنده‌ار بودددد چون دیر منتشر شد پاکش کردم گفتم ممکنه کسی نبینه بازدید نخوره

زشته خب

خودتونو مسخره کردی دیگه😄

من دخترم پسر نیستم:/

ای کوفت نگیری😂فکرکردم مردی بابا

قربونت برم فدات بشم من

چقد سعی میکردم باملاحظه حرف بزنم🤣