2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 94 پست
کار خوب میکنی‌گلمسلامتی خیلی مهمه،چاقی خوب نیست‌واقعا

فدای شما ♥️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم غذای راحت بپزم دیدم ن سیب زمینی داریم ن نون پیراشکی مرغ و گوشت پختم با انبوهی از ظرف کثیف 😐😂 ...

وااای😂😂خودم این‌اتفاق افتاده برام

درکت‌میکنم

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌
سلام.چرا بجای رژیم، دراز و نشست نمیزنید؟ هرروز وقتایی که غذا داره میپزه یا هروقتی که کاری ندارید یه ...

مرسی عزیزدلم بابت نظرتون 

من باشگاه میرم 

پیاده روی میرم 

در تیم والیبال هم هستم 

استراحت چندانی هم ندارم 

اما آب هم بخورم وزن میگیرم 

الان چاق نیستم 

اما یک هفته غذا مثل مردم عادی بخورم کلی وزن اضاف میکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه وایتکس بهتره میشوره میبره پایین

وایتکس باعث‌نمیشه پرز معدتون بریزه؟😂 بنظرم بدون وایتکس باشه🤣

نوش جان

مادرم بیمارستان بود

بابام کباب گرفت خشک بود مزه هیچی میداد اصلأ حس خوبی نداشت🥲🥲

فردا خودم گفتم ناهار درست میکنم بیرون نگیر

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

مسئله اینه عزا گرفتم شام چی بپزم 😂😐

من‌ هر وقت‌ناهار تو زحمت‌بیفتم‌شام‌حاضری.مث سوسیس تخمرغ درست‌میکنم یا بندری