2777
2789
عنوان

عروسم سیرمونی نداره

146 بازدید | 1 پست

یه خانمی داشت برام میگفت که آره عروسم ال و بل و من از عروس شانس نیاوردم اصلا از این دختر برای پسر من زن خوب درنمیاد که نمیاد

🔥تا اینجای صحبت ها برام قابل هضم بود گذاشتم پای چالش های عروس و مادرشوهری  تا اینکه یه جمله گفت خیلی برام ناراحت کنتده بود برگشت گفت:

💥 سیرمونی هم نداره پسرم میگه هرچی کار میکنم میدم گوشت میخرم از پس خرج گوشتش برنمیام بسکه دهن داره

⚠️خیلی برام سنگین بود که چرا یه مرد باید بشینه خصوصیت همسرش که حالا مثلا مصرف زیاد گوشته (اگه اصلا راست و درست هم باشه) و فقط برای همسرش عیانه پیش کسی به این شکل باز کنه و بگه و انقدر زندگی مشترک براش بی حریم و حرمت باشه

یاد این آیه از قران افتادم که داره با ما صحبت میکنه و میفرماین که

✨ هن لباس لکم و اتنم لباس لهن ✨

👕زن و مرد باید مثل لباس که یه حریمه و میپوشونه عیب و نقاط خصوصی رو؛👚

🫂عیب ها و بالا و پایین های هم رو بپوشونن؛ رازهای هم رو حفظ کنن؛ مگوهای هم رو حفظ کنن

نه اینکه بچینن توی سینی و تقدیم اطرافیان کنن همسر من چنین و چنان

⭕️یه غذای خوب بلد نیست بزاره

⭕️تا لنگ ظهر خوابه هر روز

⭕️این مرد انقدر بی هنره یه کولرم خودش نمیتونه درست کنه

💯 وقتی زن و مرد از مسائل خصوصی هم پیش بقیه میگن اول عزت و احترام خودشون و بعد عزت و احترام همسرشون و طبعا آرامش و حریم زندگیشون رو از بین میبرن

💯چه بسا که این مرد خودش باعث شده بود همسرش از چشم مادرش بیافته

🌱شما از این آیه چه نکته ای تو ذهنتون میاد؟

@khanoomeravanshenas

#روانشناسی #مشاوره #زندگی_مشترک #همسر

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

اگه مایل بودین عضو کانال ما در ایتا بسید خصوصی پیام بدین 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini