2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

395 بازدید | 17 پست

چراش رو تاپیک قبلی بخونید لطفا، البته بعد از اون روز برگشتم خونه پدرم، چند باری صحبت کردیم ولی قضیه لوث شده

دیروز رفتم دنبال وکیل برای طلاق، حال مردن دارم، فکر میکنم از نظر روحی مردم

تاپیک قبلت بودم..اون لباس خواهرش نبوده 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلت رو خوندم. ببین عجیب نیست کسی لباسش رو بندازه لباسشویی خونه طرف؟ البته اگه مال خواهرس هم‌بود نباید میترسید. من نمیخوام نگرانت کنم میخوام ببینم تونستی ثابت کنی.

من دیگه چیزی ازم نموندهنمیدونم چه بلایی سرم اومدهنمیدونم هفته دیگه کجامولی حق من این نبود

ببخشید وقتی یک مرد غلط اضافه میکنه زنه ک نابود میشه ...چون زن باتمام وجود خودشو وقف همسر وزندگی میکنه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نه نبود

چ بی حیا ک برا خونه زندگیتم ارزش قائل نشی زن خراب رو توخونه خودت بیاری💔به خانوادت گفتی موضوع رو؟

من دیگه چیزی ازم نموندهنمیدونم چه بلایی سرم اومدهنمیدونم هفته دیگه کجامولی حق من این نبود

اره عزیزم حقت نبوده. حق هیچ زنی که همه وجودش رو وقف شوهر و بچه میکنه نیست. زنی که از اسایش و تفریح خودش میزنه و مادری میکنه. چقدر مردها بی بی لیاقتن به زنی خیانت میکنن که بچه اش رو بزرگ میکنه. چقدر دلم گرفته

بله گفتم

خیلی متاسفم من خیلی وقت بود توسایت بودم اما باکاربری دیکه وشماروتوی بیشتر تاپیک هامیدیدم و دوستون داشتم امیدوارم مشکلاتت حل بشه خیلی دلم گرفت 💔😔