2789

امروز دعوت شدم خونه مادرشوهرم یک ماه پیش یه جنگی بینمون راه افتاد ک من به پدرشوهرم فحش دادم

حالا بدم میاد برم بشینم سر سفره ش کاش میگفتم نمیتونم بیام

بله ما بعد از یکسال دعوت شدیم و رفتیم.

البته اونا مقصر بودن و قبل از ما یه شب اومدن خونمون.

موضوع اومدنشون به دنیا اومدن پسرم بود ولی بازم گذشتم و بخاطر همسرم رفتم منم.

هر چند گناهشون قابل گذشت نیست هرگز

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم دعوا  درچ حدی بوده مقصر کیو واینا

اما من ب شخصه آدمیم ک خیلی تحمل میکنم بعد ک بی احترامی و... بیشتر شد، پامیذارم رو همه چی ی دعوای حسابی میکنم و همه پل های پشت سرمو خراب میکنم و قطع رابطه تا همیشه، نظرم اینه ادما هیچوقت عوض نمیشن .....

آره شده خیلی ولی هیچی مثل سابق نیس کلا هم سالی دوسه بار نیم ساعت میرم اگه مریض شن یا روز پدر 

توام خواستی برو درحد سلام خدافظ وحرفای روزمره حرف بزن

اینم بگم اگه آماده نیستی یا دلت صاف نشده نرو

اره شده ، پدرشوهرم تو خونمون مارو شست و فحش بارون کرد گذاشت کنار😂

یماه بعدش خودمون رفتیم ، به هرحال خانواده است ، یه وقتایی دعوا و ناراحتی پیش میاد بینمون ، غریبه نیستن که بتونبم همدیگه رو کنار بزاریم

تواین ده سال یک بلاهایی سرم اوردن ک تعریف کنم هنگ میکنی تقریبا یه سالی بود کلا قطع رابطه بودیم حتی فهمیدن حاملم اومدن توخونه ی خودم شوهرمو کتک زدن ک چرا تواین وضعیت بچه دارشدین و این حرفا اماهمین ک دخترم بدنیااومدازهمون بیمارستان رفت امدا شروع شدانگارن انگار چیزی بینمون شده  الانم جونشون برا دخترم در میره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون