2777
2789

پیج شخصیم سه هزار تا فالور داره .

تقریبا نصفشون، همکلاسی ها و همکارا و فامیل های دور و نزدیک و هر اشنایی هست که از سیزده سالگیم تا الان که ۲۴ سالمه دارم و نصفشون هم غریبن .

احساس میکنم از صفر پیج زدن و فالور گرفتن خیلی سخت باشه . به نظرتون همین پیجمو عکسامو پاک کنم ایدیم رو عوض کنم تبدیل به پیج کاری کنم ؟ 

از طرفی قضاوت های فامیل و اشنا زیاد میشه که این مهندسی خوند الان اومده داره فلانکار رو میکنه ولی از طرفی هم از همون اول ویو ها بالا میره و احتمال رفتن به اکسپلور و فروش بیشتر هم زیاد میشه 

چیکار کنم به نظرتون؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
پیج شخصیت رو تبدیل به پیج کاری کن
2
50%
یه پیج جدید بزن از صفر شروع کن
2
50%
حتما پیج جدید بزن اولش سخته ی مدت کار کنی فالور میگیری

میدونی یه پیج جدید زدم ، ولی خب الان دو سه ماه گذشته و فقط هفتاد تا فالور گرفتم .

با اینکه کلی ریلز درست کردم ولی بازم ویو نمیخوره 😑

البته اینم بگم که کلا تو پیج شخصیم پیج کاریم رو معرفی نکردم چون نمیخواستم کسی بدونه  ولی مامانم به خاله ها و دایی هام گفت و اونا مشتریم شدن واسه همین پیش خودم گفتم شاید اگه پیج اصلیمو پیج کاری کنم سفارشام بیشتر شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی یه پیج جدید زدم ، ولی خب الان دو سه ماه گذشته و فقط هفتاد تا فالور گرفتم .با اینکه کلی ریلز د ...

ب سلامتی 

منم باشم ب کسی نمیگم خیلیا بدونن خوشحال نمیشن خداکنه هیچوقت تجربش نکنی دوستام زیاد اینجوری بودن 

سلیقه مخاطب کم کم دستت میاد ببین هم حوزه ایات چکار میکنن تحلیل کن چکار میکنن کامنت میگیرن 

ب سلامتی منم باشم ب کسی نمیگم خیلیا بدونن خوشحال نمیشن خداکنه هیچوقت تجربش نکنی دوستام زیاد اینجوری ...

الهی بگردم 😥❤💔

اره منم تو دور و برم ازین ادما هستن 

اما هم ادمه خوب هست هم ادم بدجنس 

با خودم میگم اون یه عده رو بلاک کنم ، خوبا رو بذارم بمونن 😑