2777
2789

میشه نظرتون رو بگید و در کنارش بگید برای اینکه ادم موفقی بشین چه کارهایی انجام میدید 

به نظر خودم بلد بودن دو تا زبان به غیر از زبان مادری، تحصیلات خوب داشتن، درامد مناسب داشتن بخشی از موفقیت هست 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ادم موفق ادمیه ک برنامه ریزی داره روزش به بطالت نمیگذره نه تنها تو درس و اموزش بلکه تو خانه داری...ادم موفق ادمیه که نظر دیگران تو زندگیش تاثیری نزاره اعتماد به نفس داره در انتخاب دوست همراه و همسرش موفق بوده....ادم موفق ادمیه که وجود خدا تو زندگیش پررنگه دنبال مد نیست 

کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفقیت میتونه تو هرچیزی باشه تلاش برای ورزش و اندام خوبتلاش برای ارتقای شغلیتحصیلاتشخصیت

اره میدونم تو هر چیزی میشه موفق شد 

منظورم اینه شما چه کسی رو با چه ویژگی هایی بشناسی بهش لقب ادم موفق میدی 

مثلا صرفا چون من تناسب اندام دارم نمیتونم بگم دیگه من موفقم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بنظزمن موفق ادمیه که اونجایی باشه که دلش وذهنش هست همون جایگاه شغل زندگی داشته باشه که دوست داره

اما از نگاه جزئی تر خودم موفقیت رو تو قبولی ازمون وکالت میدیدم و وکیل شدن الانم پلن های بعدیم ازمون ارشد و بالابردن مهارت های شغلیم هست و دوست دارم روابط اجتماعیم رو گسترش بدم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

از نظر من موفقیت یه چیز نسبیه یعنی برای هرکسی تعریفش فرق می‌کنه.ولی به طور کلی کسی موفقه که به اهدافی که خودش برای زندگیش گذاشته برسه و همزمان آرامش و رضایت درونی داشته باشه.

افرادی که هدف‌گذاری مشخص دارن و فقط روی مسیر خودشون تمرکز می‌کنن. پشتکار و نظم دارن حتی وقتی سخت می‌شه ادامه می‌دن. اهل یادگیری مداومن چه از طریق تحصیلات چه زبان چه مهارت. روابط اجتماعی و شبکه‌سازی رو جدی می‌گیرن. بین کار و زندگی شخصی تعادل ایجاد می‌کنن.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

ارتباط حسی با خدا  

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

ادم موفق ادمیه ک برنامه ریزی داره روزش به بطالت نمیگذره نه تنها تو درس و اموزش بلکه تو خانه داری...ا ...

با اولی خیلی موافقم نباید فرصت سوزی کرد و زمان رو الکی گذروند

و درنهایت موفق کسیه که بتونه مستقل باشه وشغل مناسب با خودش تحصیلاتش و شرایطش داشته باشه مهارت ارتباطی مهمه بنطزمن شغل دوم داشتن مهارت دوم داشتن هم بسیار مهمه چون خودم وقتی هنوز از وکالت به درامد نرسیده بودم مهارت داشتن برام مفید بود وبتونه درکنار همه این شخصبت و لول شخصی رو بالاببره

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بنظزمن موفق ادمیه که اونجایی باشه که دلش وذهنش هست همون جایگاه شغل زندگی داشته باشه که دوست دارهاما ...

یعنی معتقدی اگه ادما به خواسته های دلشون برسن موفقن؟ 

حال دلت پ درونت خوب باشه از اپن دریایی که کشیدی پرس بگیری و بتونی سر پا بشی 

تحصیلات شغل درآمد رشد فردی حتی ازدواج خوب همش میشه موفقیت و خوشبختی

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

کسی که هدف داره و هر روز برای خودش یادآوری میکنه که این هدف داره و با همون میزان اشتیاق برای رسیدن بهش تلاش میکنه. 

کسی که از شکست نمی ترسه و تلاش و امتحان زیادی میکنه. 

کسی که از تجربیات بقیه استفاده میکنه و به خودش مغرور نمیشه. 

کسی که به کوچکترین فرصت ها هم اهمیت میده و سعی میکنه تجربه کسب کنه.

از نظر من موفقیت یه چیز نسبیه یعنی برای هرکسی تعریفش فرق می‌کنه.ولی به طور کلی کسی موفقه که به اهداف ...

یعنی اصلا هیچ معیار کلی برای موفقیت وجود نداره 

و تو همه زندگی ها باید متفاوت باشه؟ 

یعنی معتقدی اگه ادما به خواسته های دلشون برسن موفقن؟

قطعا اونجایی وایستی که خودت دوست داری وحالت خوبه